Katalog

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

27.02.2023 01:02

Stämplade och böjda delar från August Vormann GmbH & Co. KG

De verktyg som utvecklas och konstrueras i vår egen verktygsverkstad, tillsammans med våra moderna automatiska stansmaskiner, säkerställer att vi kan erbjuda kundspecifika produktkrav av högsta kvalitet, från enkla stansade delar till komplicerad stansböjningsteknik.

Eventuella fel och felorsaker av olika slag som kan uppstå under utvecklingsprocessen kan identifieras och elimineras i ett tidigt skede med hjälp av vårt kvalitetsledningssystem. Stansböjningsteknik med kvalitetsgaranti!

Geometrin bestämmer processen
Böjning av metalliska material är en formningsprocess som används för att få platta delar till en specificerad geometri. Denna formning utförs huvudsakligen med bockningsverktyg som är speciellt tillverkade för denna process på hydrauliska pressar.

Normalt vinklas plåt, men beroende på geometrin hos den produkt som ska tillverkas och ritningsspecifikationen kan flera på varandra följande bocknings- eller stämplingssteg också utföras på denna del.

Stansadoch böjd teknik - individuella produkter för våra industriella partner
På grund av sin mångsidighet är stansade och böjda delar bland de mest använda komponenterna. VORMANN tillverkar stansade och böjda delar, från enkla fjädergångjärn för bagageboxar till hållare för hissdörrar, stängningsstänger för skjutdörrar, samlingsskenor av koppar och många andra individuella stansade och böjda delar, till sammansättning av komplexa underenheter genom ytterligare bearbetningssteg som svetsning, nitning, skruvning osv.

VORMANN tillverkar stansade och böjda delar för olika branscher, t.ex. bilindustrin, elindustrin, möbelindustrin, medicinteknik, lager- och transportteknik och många andra.

Fler nyheter

Kundanpassade stansade och bockade detaljer - från ritning till färdig produkt...

Formning i progressiva verktyg
för ökad ekonomisk effektivitet och h...