Katalog

Perndorfer Maschinenbau KG

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

31.01.2024 18:01

Vattenskärningssystem från Perndorfer Maschinenbau

Perndorfer Maschinenbau är rätt partner när det gäller moderna vattenskärningssystem och kundanpassade maskiner. Sedan vårt företag grundades 1985 har vårt arbete präglats av strävan efter hög produktkvalitet och kundnöjdhet. Vi utvecklade vårt första vattenskärningssystem redan 1991 och har sedan dess kunnat modernisera och utöka sortimentet. Varianten med ren vattenskärning är lämplig för skärning av mjukare material som skum och läder. Abrasiv vattenskärning är rätt teknik för hårdare material som keramik eller metall.
Köp rätt vattenskärningssystem

Vilket vattenskärningssystem som är bäst lämpat för dina ändamål beror inte bara på typen av material, utan också på vilken skärprestanda som krävs och andra aspekter. Vi skiljer mellan sex produktgrupper i kategorin vattenskärning: WSS RW - rent vatten / rent vatten, maskiner för rörbearbetning (WSS Tube), system i portaldesign (WSS Portal), enheter i cantileverdesign (WSS Cantilever), flatbäddssystem för rör (WSS Combi) och WSS specialmaskiner för individuella kundkrav. Du kan förvänta dig kompetent och begriplig rådgivning från oss när det gäller att välja ett skräddarsytt vattenskärningssystem.
Allt om vattenskärningssystem

Att köpa ett vattenskärningssystem är den viktigaste förutsättningen för att skära material i önskad storlek. Vid behov kompletteras det moderna skärsystemet med kringutrustning. Utbudet av kringutrustning från Perndorfer WSS sträcker sig från pumpar och vattenbehandling till transportörer för slipmedel. Det råder ingen tvekan om att endast ett funktionellt och användarvänligt styrsystem gör att det valda vattenskärningssystemet kan utnyttjas optimalt. Därför kan du köpa ett vattenskärningssystem från oss som är utrustat med högkvalitativ maskinstyrningsprogramvara.

Köp ett vattenskärningssystem och njut av tillmötesgående service

Erfarna experter och enastående service krävs just för att det finns många punkter att tänka på när man köper ett vattenskärningssystem. Vi finns där för dig om du behöver råd om produkter eller övergripande lösningskoncept. Vi erbjuder lämplig teknisk och mekanisk utbildning så att du och dina medarbetare är bekanta med det valda vattenskärningssystemet.
Vill du köpa ett skräddarsytt vattenskärningssystem från en expert? Vi ser fram emot att höra från dig via telefon eller e-post så att vi kan ta hand om ditt projekt.

Fler nyheter

Vi ser fram emot ditt besök på den 26:e internationella teknikmässan för plåtbearbetning (Hannove...

Perndorfer Maschinenbau gör gamla anläggningar och maskiner "retrofit".

Utrustade med ny...