Katalog

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

15.11.2023 05:11

Höj din standard med Mastercycler® X40

Med Mastercycler® X40 kommer dina dagliga laboratorierutiner inte bara att vara tillförlitliga och effektiva utan även förhöjda: Vår nya produkt erbjuder beprövad tillförlitlighet och den högkvalitativa termiska cykeln är nu tillgänglig för alla laboratorier. Upptäck Mastercycler X40 och alla dess fördelar som kommer att höja ditt arbete till en ny standard.
Reproducerbar nukleinsyraamplifiering och tillförlitlig temperaturhomogenitet är ett måste för vår Mastercycler X40 PCR-cykler. I kombination med det intuitiva användargränssnittet med pekskärm och den ergonomiska enhandsdriften höjer nya Mastercycler X40 din standard inom PCR. Använd gärna 0,1 mL, 0,2 mL rör eller rörremsor och valfri typ av 96-brunnars PCR-platta, SafeLid skyddar säkert dina prover från avdunstning. Gradienten med 12 kolumner underlättar optimering av olika temperatursteg i ditt PCR-protokoll. När du överför protokoll från långsammare cykelmodeller till Mastercycler X40 kan du dra nytta av den praktiska programmigreringsfunktionen som automatiskt anpassar ramphastigheterna för att matcha ditt väl beprövade PCR-protokoll med exakt samma körtid.

För den digitala framtiden i ditt labb Mastercycler X40 kan anslutas direkt till vår VisioNize® Lab Suite för övervakning, revisionsspår och dokumentation.

För att uppfylla hållbarhetsmål Mastercycler X40 levereras i en ren kartong med minimala dammskyddande plastpåsar och en reducerad kort manual. Det lilla fotavtrycket och den låga vikten minskar CO2-avtrycket från frakten och den låga energiförbrukningen bidrar till att minska de dagliga CO2-utsläppen. Den rena och moderna designen är inriktad på en intuitiv och bekväm användarupplevelse.

Fler nyheter

Takara Bio Inc (Takara Bio) och Eppendorf SE, två ledande företag inom life science-industrin, har glädjen att tillkännage sitt samarbete inom ramen för ett strategiskt co-marketing-avtal.
kampanjer 01 september 2023 - 31 december 2023
På Eppendorf är vi medvetna om den viktiga roll som förbrukningsvaror av plast spelar i laboratoriet. Samtidigt är vi medvetna om att en balans mellan kraven på modern vetenskap och miljöhänsyn är en viktig utmaning för ledningen av ett life science-laboratorium. Därför följer vi principen "Minska, återanvänd, återvinn" när och var det är möjligt, och förlitar oss alltmer på användningen av biobaserade råmaterial.

I år delar det Hamburgbaserade life science-företaget Eppendorf SE ut sitt prestigefyllda forskni...

Enkanalspipetterna Eppendorf Xplorer® och Xplorer plus har certifierats med ACT®-märkning...

Eftersom forskning och utveckling är en tidskrävande bransch finns det ett ständigt behov av tids...