Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

25.09.2023 01:09

Hållbarhet i fokus - ny kundtidning från Dunkermotoren

Ett nytt nummer av Motion Journal "mo fokuserar på det som verkligen betyder något: Vår miljö

För den sjunde utgåvan av sin kundtidning "mo, har Dunkermotoren, ett AMETEK-varumärke, kommit på något mycket speciellt. I en attraktiv presentation i ett nytt format ger tillverkaren av drivteknik en titt bakom kulisserna och förklarar för läsarna hur temat hållbarhet löper genom företaget.

Hos Dunkermotoren är det inte bara motorerna som trimmas för effektivitet, utan hela produktskapandeprocessen. "Hållbarhet är av central betydelse för oss. Varje dag arbetar vi på Dunkermotoren på olika sätt för att minska vårt koldioxidavtryck och ge ett växande bidrag till miljöskyddet - som företag och som individer", säger Uwe Lorenz, VD för Dunkermotoren Group.

Med den nya kundtidningen ger företaget detaljer om hur det förverkligar idén om hållbarhet inom alla områden av Dunkermotoren Group.

Oavsett om det är genom energiåtervinning av Yaskawa-robotar som används av EGS Automation, resursbesparande motordrift tack vare smarta nexofox-tjänster eller med hjälp av korta leveranskedjor i motorproduktionen hos Dunkermotoren och MAE, ger varje medlem i gruppen sitt bidrag till mer hållbarhet i vardagliga processer. Och medarbetarna själva blir också aktiva - i ordets rätta bemärkelse.

Fler nyheter

Ny 4Q-styrenhet från Dunkermotoren erbjuder hög prestanda till ett överkomligt pris
Dunkermotoren banar väg för helautomatiserad och digitaliserad intralogistik

22.08.2024 01:00

Säkerheten alltid i fokus

SISTEMA säkerhetsbibliotek för Dunkermotorens smarta dPro-motorer med STO
...

Dunkermotoren, ett AMETEK-varumärke, är stolt över att driva Milhagem Team racerbil från University of Minas Gerais med sin borstlösa DC-motor
Dunkermotoren publicerar ny utgåva av sin Motion Journal "mo

Den 14-17 maj 2024 öppnar Interclean-mässan i Amsterdam...