Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

22.08.2024 01:08

Säkerheten alltid i fokus

SISTEMA säkerhetsbibliotek för Dunkermotorens smarta dPro-motorer med STO

Dunkermotoren, ett varumärke inom AMETEK, erbjuder nu sina kunder ett säkerhetsbibliotek för sina smarta motorer och styrelektronik med integrerad säkerhetsfunktion STO (Safe Torque Off). Förutom hela sortimentet av borstlösa DC-motorer i dPro-familjen omfattar detta även den externa styrelektroniken BGE 5510 dPro. Detta gör det enkelt att fastställa den totala systemsäkerheten med hjälp av ett beräkningsverktyg.

Den kostnadsfria mjukvaruassistenten SISTEMA från IFA erbjuder till exempel maskintillverkare automatiserad hjälp med att beräkna säkerheten för hela deras system. Olika komponenter och deras riskparametrar kan registreras i programvaran och effekterna av enskilda förändringar, inklusive den prestandanivå som uppnås av systemet, kan bestämmas automatiskt. Dessa säkerhetsrelevanta data kan enkelt kopieras in i ett projekt med hjälp av biblioteket. Manuell överföring och den därmed förknippade risken för fel elimineras därmed.

Säkerhetsbiblioteket för alla Dunkermotoren-produkter med STO kan laddas ner kostnadsfritt från drivtekniktillverkarens webbplats:

https://www.dunkermotoren.de/en/downloads/manuals

Fler nyheter

Ny 4Q-styrenhet från Dunkermotoren erbjuder hög prestanda till ett överkomligt pris
Dunkermotoren banar väg för helautomatiserad och digitaliserad intralogistik
Dunkermotoren, ett AMETEK-varumärke, är stolt över att driva Milhagem Team racerbil från University of Minas Gerais med sin borstlösa DC-motor
Dunkermotoren publicerar ny utgåva av sin Motion Journal "mo

Den 14-17 maj 2024 öppnar Interclean-mässan i Amsterdam...

Ny högupplöst pulsgivare från Dunkermotoren för de högsta precisionskraven