Katalog

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

15.02.2023 00:02

Inom anläggnings- och maskinteknik kan valet av rätt smörjmedel optimera processerna avsevärt.

Specialsmörjmedel från OKS förbättrar inte bara utrustningens och systemens prestanda utan uppfyller också kvalitetsstandarderna enligt DIN ISO 9001.

Fördelar för konstruktion av anläggningar och maskiner

  • Ett brett produktsortiment och lösningar från en enda källa Smörjningslösningar som exakt uppfyller kraven för respektive system Anläggningars och maskiners prestanda förbättras avsevärt.
  • Särskilt lämpliga lösningar säkerställer en konkurrensfördel Löpande tillämpningsspecifik produktutveckling.
  • Alla OKS-produkter uppfyller kvalitetsstandarderna enligt DIN ISO 9001.

Optimala smörjningslösningar för anläggnings- och maskinkonstruktion

Anläggnings- och maskinteknik anses vara ett av de starkaste segmenten i den tyska ekonomin. OKS erbjuder ett brett utbud av smörjlösningar för denna bransch som uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna och säkerställer en smidig drift av anläggningar och maskiner. Kraven är trots allt höga: maskiner, utrustning och anläggningar måste fungera tillförlitligt, ha en lång livslängd och uppfylla stränga säkerhets- och hygienregler. Lagen om produktsäkerhet för tekniska arbetsredskap och konsumentprodukter gäller här för alla tyska tillverkare. Alla OKS-produkter uppfyller dessa krav till 100 procent.

Ett brett produktsortiment och lösningar från en enda källa

Med den optimala smörjningslösningen, som är exakt anpassad till kraven i respektive system, kan tillverkarna avsevärt förbättra prestandan hos sina system och maskiner och på så sätt säkra en avgörande konkurrensfördel. OKS sortiment av specialsmörjmedel och kemotekniska underhållsprodukter samt ett brett utbud av tjänster täcker en stor del av de tribologiska tillämpningarna inom anläggnings- och maskinkonstruktion. Den avgörande fördelen: kunderna får alla smörjmedelslösningar från en enda källa.

Kontinuerlig tillämpningsspecifik produktutveckling

Dessutom erbjuder OKS sina kunder de högsta kvalitetsstandarderna. Erfarna medarbetare inom utveckling och produktion utsätter alla smörjmedelslösningar för omfattande tester och säkerhetskontroller i enlighet med DIN ISO 9001, som anses vara den viktigaste standarden inom kvalitetsstyrning och är erkänd både nationellt och internationellt. Experterna på OKS utvecklar ständigt nya produkter i toppmoderna laboratorier och optimerar även det befintliga sortimentet. Dessa inkluderar specialsmörjmedel för industriella tillämpningar som pastor, oljor, bundna beläggningar, torra smörjmedel samt underhållsprodukter och rengöringsmedel.

Fler nyheter

I flera månader har produktionskapaciteten hos tillverkare av frysta produkter varit ansträngd till det yttersta och det är viktigt att undvika maskinstillestånd och fel. Professionellt underhåll blir därför alltmer en kritisk framgångsfaktor

Rätt smörjmedel för varje tillämpning.

Detta gäller särskilt för kommunala tillämpningar,...