Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.02.2023 18:02

Dunkermotoren, MAE och EGS Automation publicerar den sjätte upplagan av ''mo

Dunkermotoren, ett varumärke från AMETEK, publicerar redan för sjätte gången tidskriften ''mo'' om drivteknik

Som vanligt från tidigare år erbjuder tidningen spännande ämnen om trender inom drivteknik, men också intressanta insikter om företagen Dunkermotoren, MAE och EGS Automation. Dunkermotoren ger bland annat en inblick i den nya applikationsavdelningen, som följer med nya projekt som ett tekniskt gränssnitt tillsammans med försäljning och kunder och hjälper dem med den optimala drivningsdesignen redan från början.

I årets nummer ägnas särskild uppmärksamhet åt dotterbolaget EGS Automation i Donaueschingen. Förutom en intervju med grundaren Robert Eby ger ett detaljerat tillämpningsexempel information om de många möjliga användningsområdena för EGS-robotar. Många bilder visar hur fordonsleverantören KE Elektronik tack vare EGS Automation med totalt två formsprutningsmaskiner och sex robotar uppnår en årlig produktion av flera miljoner plastkontakter - och det helt automatiskt.

Men ämnet industri 4.0 är inte försummat i den sjätte upplagan av "mo. Efter lanseringen av nexofox i oktober 2021 presenterar IIoT-varumärket sin egen tjänstekatalog i år. Förutom utbildningskurser om motorkonfiguration och programmering samt individuella serviceavtal för driftsättning och felanalys av smarta drivsystem ger nexofox dig gärna råd om dina frågor om förebyggande underhåll eller tillhandahåller den teknik du behöver för analyser i realtid som en del av tillståndsövervakningen.

Dunkermotorns systerföretag MAE är för tredje året representerat i Antriebstechnik Magazin och presenterar förutom en ny höghastighetsväxelströmsmotor även en helt ny fläktserie som med sin särskilt låga energiförbrukning och kompakta konstruktion lämpar sig optimalt för batteridrivna våt- och kemtvättmaskiner.

Klicka här för att läsa tidningen: https://www.dunkermotoren.de/downloads/customer-magazine

Fler nyheter

Ny 4Q-styrenhet från Dunkermotoren erbjuder hög prestanda till ett överkomligt pris
Dunkermotoren banar väg för helautomatiserad och digitaliserad intralogistik

22.08.2024 01:00

Säkerheten alltid i fokus

SISTEMA säkerhetsbibliotek för Dunkermotorens smarta dPro-motorer med STO
...

Dunkermotoren, ett AMETEK-varumärke, är stolt över att driva Milhagem Team racerbil från University of Minas Gerais med sin borstlösa DC-motor
Dunkermotoren publicerar ny utgåva av sin Motion Journal "mo

Den 14-17 maj 2024 öppnar Interclean-mässan i Amsterdam...