Katalog

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Om Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

När positioner och vinklar måste mätas med högsta precision är sensorer från Novotechnik en förstklassig lösning. Den expertis inom mätteknik som vi har samlat på oss under åren är bara en av hemligheterna bakom vår framgångshistoria som sträcker sig ända tillbaka till 1947.

Grunden för vår framgång bygger på en passion för teknik och en besatthet av precision och tillförlitlighet. Det är också vår glädje över att utforma smarta lösningar, tillsammans med en fascination för nya material och produktionsmetoder. Naturligtvis finns också vår ständiga medvetenhet om vikten av att ge goda råd och förstklassig service, eftersom vi dag för dag strävar efter att optimera våra mätsystem.

Men den verkliga hemligheten bakom vår framgång har alltid varit vår passionerade strävan efter den bästa möjliga lösningen för varje enskild kundtillämpning. Och för att säkerställa att vi förblir våra kunders förstavalspartner kommer vi i framtiden att fortsätta att fokusera på de styrkor som gjort oss till det framgångsrika företag vi är idag.

Motståndselement (PTN)

Absoluta, potentiometriska motståndselement och avstrykare; för montering i slutna enheter; kundanpassade lösningar med laserlinjärisering, switchfunktion och redundans tekniskt möjliga

&gt...

Motståndselement (PTX)

Potentiometriska motståndselement och torkar; för montering i slutna enheter; kundanpassade lösningar med laserlinjärisering, omkopplingsfunktion och redundans är tekniskt möjliga.

Avståndssensorer (LFP)

Produkt utgår - Ersättningskrav på förfrågan! Potentiometriska resistiva element med foliesamlare och mekaniskt tryckstift. Hermetiskt sammanfogad struktur. Hanteringen är mycket enkel eftersom den kä...

Roterande sensor med enkel rotation (RSB-3600)

Absolut, beröringsfri NOVOHALL Singleturn rotationsgivare i 36,5 mm helmetallhölje. Analoga och digitala gränssnitt. Olika versioner med solida eller ihåliga axlar och för hög belastning.

&...

Roterande sensorer (RSC2800)

Absolut, beröringsfri NOVOHALL rotationsgivare för användning i tuffa miljöer. Stort urval av analoga och digitala gränssnitt. Hög noggrannhet och mycket attraktivt pris.

> Räckvidd m...

Vinkelsensorer (RSA-3200)

Absolut, beröringsfri, redundant NOVOHALL rotationsgivare. För användning i mobila och säkerhetsrelaterade applikationer, tålig i tuffa miljöer.

> Räckvidd max : 360 °

...

Potentiometrisk roterande givare (SP2500)

Rekommenderas inte för nya konstruktioner! Kompakt, beröringsfri NOVOHALL rotationsgivare i redundant version för fordonstillämpningar.

> Räckvidd max : 360 °

> Grän...

Beröringsfri, redundant rotationsgivare för hög belastning (RSM2800)

Absolut, beröringsfri, redundant NOVOHALL Heavy Duty rotationsgivare. Konstruerad för användning i mobila och säkerhetsrelaterade applikationer under extrema miljöförhållanden.

> Räck...

Roterande sensorer (RFD-4000)

Beröringsfri, kompakt och kostnadseffektiv NOVOHALL rotationsgivare för små installationsutrymmen.

> Räckvidd max. : 360 °

> Gränssnitt : Ratiometrisk

> S...

Roterande sensorer (RFC4800)

Robust beröringsfri, absolut rotationsgivare från NOVOHALL. Stort urval av analoga, digitala och fältbussgränssnitt. Hög noggrannhet och mycket attraktivt pris.

> Räckvidd max : 360 &...

Icke-kontakt affärssensorer (RFE-3200)

Absolut NOVOHALL beröringsfri roterande givare. Lämplig för applikationer med höga temperaturer. Stort urval av analoga och fältbussgränssnitt.

> Räckvidd max : 360 °

&...

Beröringsfri, redundant vinkelgivare för hög belastning (RFX-6900)

Absolut beröringsfri, redundant NOVOHALL Heavy Duty Rotary Sensor. Konstruerad för användning i mobila och säkerhetsrelaterade applikationer under extrema miljöförhållanden.

> Räckvidd m...

Från 24.04.2024 - 26.04.2024

i Shenyang, Kina

Vi ser fram emot att träffa dig!

På väg med tjänsten för röjning av explosiva varor

25.10.2022 00:00

75 år av Novotechnik

Sensorer för linjär och roterande mätning

När positioner och vinklar mås...

Även om efterfrågan på beröringsfria processer inom linjär och roterande mätteknik ökar, är poten...

Novotechnik får leverantörspriset från BRP-Rotax
Roterande sensorer för mobila maskiner