Katalog

electrotherm GmbH

electrotherm GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

electrotherm GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Om electrotherm GmbH

Regionen runt Geraberg är ett traditionellt centrum för den tyska glas- och termometerindustrin och är känd för sin tillverkning av termometrar av flytande glas, laboratorie-, precisions- och tekniska termometrar.

Familjeföretaget grundades 1991 och fortsätter nu i andra generationen. Från att ha börjat med några få anställda från den tidigare termometerfabriken i Geraberg har electrotherm i dag utvecklats till en eftertraktad specialist på elektrisk temperaturmätningsteknik med 35 anställda och förser kunder med motståndstermometrar och termoelement i mer än 30 länder.

Mätteknik Made in Germany

Det thuringiska företaget, som ligger i Tysklands gröna hjärta, utvecklar, konstruerar och tillverkar på sin anläggning i Geraberg temperaturmätinstrument för ett brett spektrum av tillämpningar, framför allt för kemi- och kraftverk, maskin- och fordonstillverkning, kalibreringslaboratorier, verifieringsbyråer och många fler.

Förutom typerna i standardsortimentet är det de kundspecifika specialkonstruktionerna och skräddarsydda konstruktionslösningarna, i kombination med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser och korta leveranstider, som utgör den speciella kompetensen hos electrotherm GmbH.

Kalibreringsarbeten

Fabrikkalibrering av motståndstermometrar och termoelement, temperaturintervall beroende på typ mellan -80...1550°C

Komponenter och tillbehör

Monteringsbeslag, skyddsrör, svarvade delar, anslutningshuvuden, flänsar, transmittrar.

Vi välkomnar dig mellan den 14 och 16 november till vår monter 640 i hall 4