Katalog

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Om Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

En idealisk lösning är resultatet av ständig interaktion och utveckling. Det vet vi lika väl som våra kunder, och därför bygger Supfinas företagsfilosofi på ett integrerat tillvägagångssätt. Detta innebär att man kombinerar traditionell kunskap och erfarenhet med högteknologi och kompromisslös kundservice.

Supfina Grieshaber bedriver målinriktad forskning och kombinerar mångårig erfarenhet inom superfinish och slipning samt automation med kunskap om processer i tidigare och senare led.

Som systemleverantör erbjuder vi dig kompletta lösningar från en enda källa. Vi utvecklar den rätta professionella lösningen för varje krav. På så sätt kan du reagera snabbt på förändrade kundkrav och stärka din egen marknadsposition.

Våra system kompletteras med en omfattande, digitalt stödd service för att du som kund alltid ska kunna fortsätta att lita på Supfina.
Supfina Grieshaber är din pålitliga partner över hela världen när det gäller att implementera ekonomiska bearbetningslösningar för de högsta kraven - både idag och i framtiden!

Superfinishtillbehör (Supfina 202)

Elektrisk bandfinbearbetningsenhet för montering på små, medelstora och stora stödmaskiner för superfinbearbetning av slipade och fint svarvade ytor. Även lämplig för användning på arbetsstycken med r...

Elektrisk maskin för stenbearbetning (Supfina 220)

Elektrisk stenbearbetningsanordning för montering på stora stödmaskiner för superfinbearbetning av slipade och fint svarvade ytor. Även lämplig för användning på arbetsstycken med radier eller myck...

Anordning för kulbearbetning (Supfina 291)

Kulbearbetningsenhet för montering på små, medelstora och stora stödmaskiner för superfinbearbetning av slipade eller finsvarvade ytor.

Särskilt lämp...

Superfinishtillbehör (Supfina 300)

Elektrisk superfinishenhet för installation på medelstora och stora verktygsmaskiner för superfinish av slipade eller fint svarvade ytor.

Särskilt lämplig f&oum...

Superfinish för rullande element, kolvstänger (Supfina RollerPro)

Supfina RollerPro-serien är sprintern bland superfinishmaskinerna.

Beroende på arbetsstyckets dimensioner kan de finbearbeta hundratals rullar per minut utan centrum eller - tack vare den s...

Slipmaskin för cylindriska rullar (Supfina RollerFlex)

I moderna sfäriska rullager är ökningen av prestanda och belastbarhet direkt kopplad till uppfyllandet av definierade ytparametrar.

Den högproduktiva Supfina RollerFlex...

Ytteknik (R-Cell compact)

Från tilläggsenheter till helautomatiska produktionsceller.

En mängd olika bearbetnings-, test-, mät- och hanteringsprocesser kan användas beroend...

Lastningssystem för SPIRO

Kundernas krav på lastnings- och lossningsmöjligheter sträcker sig från korta cykeltider för att minska stilleståndstider, korta ställtider och flexibel anpassning till olika matningssystem till vi...

Superfinishverktyg

Så individuell som din uppgift

Nya Supfina R-Cell för helautomatisk
bearbetning av handverktyg

  • Mätning
  • Formigenkänning...

Industrin för rullningslager släpar efter när det gäller autonom produktion

19.01.2024 03:00

Supfina är hjältekund 2024

Supfina är en Hero Customer 2024 inom Siemens Solid Edge CAD-system.

Supfina har förse...

"Som en av de ledande leverantörerna av ytbehandlingslösningar kommer Supfina-teamet att presentera en innovation - Supfina Fact superfinish-maskinen - för intresserade parter på årets Global Industrie i Lyon, hall 4, monter C156."
"Som en av de ledande leverantörerna av lösningar för ytbehandling kommer Supfina-teamet att ge intresserade parter individuell rådgivning om alla frågor som rör dubbla ytor på årets Grindtec i Leipzig i hall 5, monter E04."
Ja, och flera gånger!
"Lösningar för ytbehandling med hög precision" - det är mottot för Supfinas 132 kvadratmeter stora monter C10 i hall 10 på GrindingHub den 17-20 maj i Stuttgart.
Dra nytta av våra demonstrations-, leasing- eller begagnade maskiner: Du får en omedelbart tillgänglig, fungerande och pålitlig maskin.