Katalog

HAGO Druck & Medien

HAGO Druck & Medien

  • ISO 9001

HAGO Druck & Medien

  • ISO 9001

Om HAGO Druck & Medien

... för industriföretag.

Många industriföretag från regionen och globala aktörer har varit nöjda kunder hos HAGO i många år. HAGO:s stora och flexibla tjänsteutbud är en fördel för våra kunder. "Allt från en enda källa" - inte alltid det billigaste, men genom synergier oftast det "billigaste", mest tillförlitliga och därmed mest ekonomiska sättet. Från affärspapper och blanketter via reklammaterial och kataloger till förpackningar, klistermärken, etiketter, bruksanvisningar och kompletta system. Framför allt är pålitliga tekniska leveranser - precis i tid eller till konsignationslagret - vår styrka. Alla som någon gång har haft ett produktionsstopp på grund av saknade delar vet hur dyrt opålitliga samarbetspartners kan vara. En hel del av våra kunder litar på att vi levererar perfekt kvalitet i rätt tid.

... för medelstora företag, handel och handel.

Medan du tar hand om dina kunder tar HAGO hand om ditt utseende. Logotyp, affärshandlingar, broschyrer, din närvaro på internet - helt enkelt allt ett företag behöver idag för att presentera sig positivt på marknaden. Oavsett om du har en eller 1 000 anställda. Du har en erfaren kontaktperson för 1000 frågor kring visuell kommunikation. HAGO är rätt partner.

... för föreningar, förlag och privatpersoner.

Vill du uppmärksamma ditt evenemang med stora affischer eller regelbundet ge ut din klubbtidning? Då är HAGO rätt partner för dig. Oavsett om det gäller affischer, kuponger, flygblad, inträdesbiljetter eller tidskrifter - vi gör det åt dig - pålitligt, billigt och i tid! Inklusive personlig expeditionshantering.

Vi designar och producerar gratulationskort, bröllopskort, julkort eller till och med sorgekort enligt dina personliga idéer - individuellt för dig! Berätta dina önskemål för oss - vi förverkligar dem! Snabbt, billigt och professionellt. För dem för vilka internettryckeriernas standardutbud är för enkelt.

... för förläggare och författare.

Böcker är för evigheten. Sedan urminnes tider har de varit speglar av mänskligt tänkande, bevarare av tankar och idéer över tidens gränser. En bok förtjänar särskild respekt. HAGO har alltid ägnat särskild kärlek och omsorg åt utformning och produktion av böcker. Väldesignad sättning, typografi som gör läsningen till ett nöje för läsaren, syrafritt papper som har lång livslängd enligt DIN/ISO 6738, samt perfekt inbindning med PUR-teknik för pocketböcker eller klassisk trådsäkring för det bibliofila verket. Så att läsarna kan njuta av dem under lång tid