Katalog

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Om DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Kraftfulla industriella sugsystem för alla tillämpningar
Kraftfull sugning och tillförlitlighet på begäran: DEBUS sugsystem avlägsnar nästan alla material - inklusive vätskor och brännbart damm.

DEBUS sugsystem: För ökad säkerhet och effektivitet
Förbättra renligheten och säkerheten på arbetsplatsen. Optimera arbetsprocesserna och minska produktionskostnaderna: med DEBUS industriella vakuumapparater och sugsystem.

På DEBUS är vi specialiserade på att tillverka industriella vakuumapparater och sugsystem som samlar upp nästan alla material på ett tillförlitligt sätt. Oavsett om det är mycket varmt, extremt kallt, giftigt, flytande eller lim: DEBUS produkter hjälper dig att ta hand om produktionsavfall på ett säkert och miljövänligt sätt.

Smarta lösningar för individuella krav
Med DEBUS är du idealiskt utrustad för de särskilda kraven i moderna produktionssystem. Våra sugsystem kan också integreras direkt i produktionsprocesserna, till exempel för att rengöra arbetsstycken före ytterligare bearbetning. På så sätt sparar du tid och förbättrar effektiviteten i arbetsprocesserna.

Med cirka 150 typer av utrustning erbjuder vi dig ett mångsidigt utbud av sugsystem samt stora, trycklufts- och elektriska vakuumapparater som är anpassade till de individuella kraven inom olika verksamhetsområden. Beroende på dina behov kommer du att upptäcka att vi har rätt produkt för sugning, oavsett om det är för mobil eller stationär användning. Och självklart tillverkar vi också skräddarsydda sugsystem för att helt uppfylla dina önskemål. Vare sig det gäller livsmedelsindustrin, el- och elektronikindustrin eller fordonsindustrin eller någon annan sektor: På DEBUS vet vi vad som är viktigt!

Större effektivitet genom säkerhet
Oavsett vilken DEBUS-produkt du väljer gör du också ytterligare ett val: När du väljer DEBUS fattar du alltid ett beslut om större renlighet och säkerhet på arbetsplatsen. Med våra sugsystem kan du minska hälsorelaterad personalfrånvaro och produktionsförseningar på grund av smutsiga maskiner. På så sätt innebär DEBUS också förbättrad effektivitet och lägre kostnader för dig.

Företaget BaumHoch2 från Hamburg använder DEBUS tryckluftsvacuum för jordarbeten, t.ex. för att s...

Elektrisk dammsugare DES-120-11-REC-AS för torrt damm och torrt sugmaterial