Katalog

Joma Kunststofftechnik GmbH

Joma Kunststofftechnik GmbH

  • ISO 15378:2017
  • ISO 9001:2015
  • HACCP

Joma Kunststofftechnik GmbH

  • ISO 15378:2017
  • ISO 9001:2015
  • HACCP

Om Joma Kunststofftechnik GmbH

Joma är en synonym för enastående produktutveckling inom plastteknik och är internationellt erkänd som specialist på högkvalitativa förpackningar.

Joma är ett privatägt österrikiskt företag. På vår produktionsanläggning i Brunn/Gebirge nära Wien utvecklar och tillverkar vi högkvalitativa plastprodukter för läkemedels- och kemiindustrin samt för livsmedelsindustrin.

Från Österrike levererar vi till våra målmarknader i mer än 40 länder världen över. Vår etablerade marknadsposition beror på våra långvariga och goda relationer med våra partner - och på vår omsorg om detaljer.

Kosmetikförpackningar (Securibox)

Vi förstår namnet "Securibox" bokstavligen: Joma Securibox garanterar tillförlitligt skydd för pulver, salvor, krämer, piller, tabletter och kapslar på högsta nivå.

Kompletterande u...

Vattentäta förpackningar (Securibox)

Joma Securiboxar erbjuder ett säkert skydd för icke-krypande medier. 21 storlekar gör Jomas Securibox till ett universellt och flexibelt behållarsystem

Kompletterande produkter
...

Livsmedelsförpackningar (Securibox)

Det mångsidiga plastbehållarsystemet Securibox lämpar sig väl för användning som primärförpackning och finns i 21 storlekar för volymer från 17 ml till 1,8 l

Kompletterande produkter

Läkemedesförpackningar (Securibox)

Securiboxen representerar högsta hygieniska standard och testas rigoröst enligt läkemedelsindustrins riktlinjer för ISO 15378:2207 i en låg-germig, helt klimatkontrollerad renrumsanläggning ISO 7 prod...

Plastförpackningar (Securibox)

I årtionden har plastbehållarsystemet Securibox varit den etablerade standarden för en mängd olika tillämpningar inom läkemedels-, kemikalie- och livsmedelsindustrin.

Med 21 storlekar är...

Specialförpackningar (Securibox)

Systemet kan utökas med många specialtillbehör för de specifika tillämpningarna och kraven inom läkemedelsindustrin.

Kompletterande produkter

  • Skräddarsydd design

Skyddsförpackningar (Securibox)

Med 21 storlekar är Jomas Securibox ett universellt och flexibelt behållarsystem. Securiboxens manipuleringssäkra ring är lätt att hantera. Den garanterar ett säkert skydd av ditt innehåll.

...

Handdispenser

Viskösa och tunga medier är en stor utmaning för pumpdispenser. På grund av motståndet hos ett visköst medium bildas lätt håligheter i mediet under pumpningen - pumpförmågan bryts plötsligt ner.

Handdispenser

Sofistikerad, enkel och säker. Alltid med dig - Jomas praktiska tablettdispenser med hygienisk, beröringsfri individuell dosering, integrerad barnsäkerhet och dubbelt manipulationsskydd.

Ge...


Hållbarhet blir också allt viktigare i arabvärlden.

JOMA:s attraktiva utställningsm...

24.01.2022 13:00

Joma kryddkvarn från rPET

Produktionen av en JOMA-kryddautomat av rPET är ytterligare ett steg mot att förverkliga företage...

Marknadsanalysen från European Bioplastics (EUBP) visar att den globala marknaden för bioplaster...