Katalog

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Om Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Originalet!
Många säger att HERMLE bygger de bästa maskinerna i världen.

För HERMLE handlar allt om fräsning och om att uppnå enastående resultat. Och vi är fast beslutna att säkerställa just detta med vår arkitektur, vår struktur, vårt arbete, vårt tillvägagångssätt, vår utveckling, vår teknik, vår montering och vår service. Allt vi åstadkommer, förändrar eller optimerar gör våra resultat bättre, mer exakta, snabbare tillgängliga - varken mer eller mindre.

"milling at its best" - som HERMLE AG:s slogan lyder - sammanfattar detta på ett träffande sätt. Den står för högpresterande, mycket innovativa bearbetningscentra som har nått en ledande position nationellt och internationellt. Den står för ett omfattande och tätt sammanflätat försäljnings- och servicenät och för mer än 30 000 framgångsrikt installerade maskiner världen över.

Den står slutligen för våra kunders framgång, som med våra produkter uppnår de bästa resultaten när det gäller precision och effektivitet.

Men vad gör "fräsning på topp" möjligt? Ständigt nya idéer och HERMLE-precision inom tillverkning, processrådgivning och projektledning. Med våra ca 1.400 högt motiverade medarbetare, som ansvarar för allt detta, skapar vi grunden. Och vi gör det på en plats som traditionellt har varit hemvist för finmekanik och verktygsmaskiner. Sammantaget är detta de bästa tänkbara förutsättningarna. Det är skälen till att vi idag har en ledande position som partner till många viktiga industrier. Från stora komplexa komponenter till de minsta komponenterna inom det högteknologiska området. Från medicin till bilracing. Vi visar vägen!