Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

15.11.2023 01:05

Spermabehållare med flytande kväve

Svara på annonsen

Lämplig för laboratorier för artificiell insemination

Tianchis dewarflaskor för flytande kväve är tillverkade av höghållfast aluminium för flyg- och rymdindustrin. Materialet är korrosionsbeständigt och stabilt och är idealiskt för lagring av flytande kväve. Insidan av dewarflaskan är tillverkad av en dubbelskiktad aluminiumlegering med ett högvakuumskikt i smörgåsen, och innerfodret är lindat med värmeisolerande material, som alla spelar en nyckelroll vid långtidsförvaring av flytande kväve. Flaskans mynning är räfflad för att underlätta förvaring av hinkar eller korgar, och flaskans lock är inte förseglat för att undvika säkerhetsrisker från avdunstning av flytande kväve. Laboratoriesortimentet av tankar för flytande kväve är också utrustat med låsbara lock för att garantera provernas säkerhet.

Produktens egenskaper:

1. Låsbart lock som är lätt att underhålla.

2. Kvadratisk lyftcylinder med flera lager för förvaring av större prover.

3. Fyrkantig plastlåda avsedd för förvaring av laboratorieprover.

4. Kan utrustas med en speciell transportvagn för inomhusförflyttning.

5. Kan utrustas med ett vätskenivålarm som automatiskt indikerar temperaturen i behållaren. Ett larm ljuder om temperaturkontrollområdet överskrids för att garantera säkerheten för lagrade prover.

6. Temperaturreglering med flytande kväve under en längre tid.

7. Fem års vakuumgaranti

8. Lätt och korrosionsbeständig design i aerospace-aluminium

9. Större flaskhalsöppningar

10. Enkel åtkomst till lagrade prover

11. Korgdesign för fler prover.

Tencent KGSQ Dewar-flaskor tillverkas med en tillförlitlig tillverkningsprocess för att säkerställa bekymmersfri användning av Dewar-flaskorna. Alla produkter har klarat funktionstestet hos Product Quality Supervision and Inspection Institute (PQSIQ). Alla produkter har klarat det funktionella testet av produktkvalitetsövervaknings- och inspektionsinstitutet (PQSIQ). Vi är tillverkare, tillhandahåller högkvalitativa produkter och perfekt kundservice, vänligen kontakta oss.Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Henan