Katalog

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

29.07.2023 00:00

Marin ventil

Svara på annonsen

Leverantör av marinventiler i Indonesien

Haiying ligger i Qingdao, Kina, och är en specialiserad leverantör av marinventiler. Som den bästa marinventilen i Korea har Haiying tagit med sig sin expertis och erfarenhet till världsmarknaden och byggt upp ett rykte om excellens och pålitlig kundsupport.

Pålitliga kvalitetsprodukter och bästa service är våra ständiga affärsmål och Najin's Inc. är alltid redo att svara på alla önskemål från våra kunder.

Haiying har utökat sin kapacitet från att vara en erkänd ledare inom marinventiler till att omfatta rör och rördelar. Den snabbt växande rör- och kopplingsverksamheten är en källa till stolthet för Najin Inc. Vi kommer att fortsätta att sträva efter att tillgodose våra kunders behov med ett komplett utbud av tjänster och att utveckla långsiktiga affärsrelationer.



Vi betjänar följande branscher

Bryggerier

Olja

Massa & papper

Gruvdrift

Livsmedel & drycker

Kraft

Vattenreningsverk

Stål



Haiyings expertis och omfattande lager av marinventiler, marinventiler och hjälpprodukter gör oss till den perfekta partnern för dina behov inom marin, sjöfart och offshore. Förutom typgodkända marinventiler erbjuder vi även ventiler som kan trycktestas och bevittnas av klassificeringssällskap



8. dubbel excentrisk vridspjällventil


dubbel excentrisk vridspjällventil

En dubbel excentrisk vridspjällventil är en typ av ventil som används för att reglera flödet av en vätska i en rörledning. Den består av en cirkulär spjällskiva med en axel som löper genom spjällskivans centrum. Skivan är placerad vinkelrätt mot rörledningen och roterar runt axeln för att reglera vätskeflödet.



Ventilens dubbelexcentriska utformning innebär att skivan är förskjuten från rörledningens mittlinje och att axeln också är förskjuten från skivans mittlinje. Denna konfiguration gör att skivan kan röra sig bort från sätet utan att gnugga mot det, vilket minskar slitaget på ventilen och förbättrar dess tätningsförmåga.



Dubbelexcentriska vridspjällventiler används ofta i applikationer där tät avstängning krävs, till exempel inom olje- och gasindustrin, vattenrening och kraftgenerering. De används också i HVAC-system och andra applikationer där exakt flödesreglering är nödvändig.

Var används den dubbla excentriska vridspjällsventilen?



Den dubbla excentriska vridspjällsventilen används ofta inom olika branscher som kemi, olja och gas, vattenrening och HVAC-system. Den används vanligtvis för att reglera flödet av vätskor eller gaser i rörledningar. Den dubbelexcentriska konstruktionen ger en mer exakt styrning av flödet jämfört med andra typer av vridspjällsventiler, vilket gör den till ett populärt val för applikationer som kräver exakt flödesreglering. Ventilens konstruktion gör den också väl lämpad för applikationer där tät avstängning är nödvändig, eftersom konstruktionen minimerar slitaget på ventilens tätningskomponenter.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Qingdao