Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

07.03.2024 10:00

50L laboratorietank för flytande kväve med stor diameter

Svara på annonsen

TianChi KGSQ dewarflaska i aluminiumlegering består huvudsakligen av skal, foder, halsrör, adiabatisk kropp i flera lager och bärfat etc. Behållarens skal och foder är tillverkade av aluminiumlegeringsplåt, som har egenskaper som låg vikt, hög hållfasthet vid låg temperatur och korrosionsbeständighet etc. Halsröret är tillverkat av glasstål, som har egenskaper som hög mekanisk hållfasthet och liten värmeledningsförmåga.

Serien med stor diameter kombinerar fördelarna med låg förbrukning av flytande kväve och medelhög kapacitet för frystorkningsrör. Den större diametern och den praktiska extraktionen av frystorkningsstället är lämpliga för långtidsförvaring av biologiska prover och frekvent extraktion av prover.

Den adiabatiska kroppen i flera lager använder aluminiumfolie med utmärkta reflekterande egenskaper som reflekterande skärm och material med låg värmeledningsförmåga och låg urgasningshastighet som värmeisoleringsmaterial för att minska värmestrålningen.

Mellanskiktet mellan kärlskalet och den inre singeln är i högt vakuum för att förhindra termisk konvektion av gas, och adsorbenten med stor adsorptionskapacitet vid låg temperatur används för att säkerställa kärlets långsiktiga stabila och pålitliga prestanda, och produktens livslängd är inte mindre än fem år.

TianChi KGSQ Dewar-flaska fokus på Dewar-flaska tillverkning i 13 år, har en pålitlig tillverkningsprocess för att säkerställa användningen av Dewar-flaska bekymmersfri, alla produkter har klarat funktionstestet av produktkvalitetsövervaknings- och inspektionsinstitutet. Vi har klarat ISO9001 och EU CE kvalitetscertifiering. Vi är en tillverkare som tillhandahåller högkvalitativa produkter och perfekt kundservice, kontakta oss gärna på







Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Henan

Plats
Zhengzhou