Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

26.05.2023 01:00

KGSQ Dewar-flaska, garanterar transportsäkerhet och bekymmersfrihet

Svara på annonsen

Dewarflaskor delas i allmänhet in i förvaringstyper och transporttyper. Under normala lagringsförhållanden räcker det med att använda Dewar-flaskor av lagringstyp, som kan få flytande kväve att avdunsta långsammare och lagras längre, men oundvikligen kommer det att uppstå transportsituationer, hur säkerställer vi en säker transport av Dewar-flaskor och flytande kväve i flaskorna när resan är ojämn.

TianChi transportabla Dewar-flaskor har en speciell antivibrationsstruktur med ett fäste mellan de inre och yttre lagren för att minska skakningsamplituden hos det inre lagret och halsröret, som är robust och hållbar och inte lätt att skadas; det lätta flygplansaluminiummaterialet är korrosionsbeständigt och har en stark värmebevarande förmåga; vakuumlagret mellan den inre och yttre smörgåsen fylls med isoleringsmaterial och lindas iterativt med hjälp av avancerad teknik för att garantera en god avdunstning av flytande kväve i Dewarflaskorna.

Vi är producenten, varje Dewarflaska här är handgjord i fabriken, efter lager av process och testning, för att säkerställa att det inte finns några problem efter kartong och fylld förpackningstransport till dina händer. Vi är garanten, fem års vakuumgaranti, ISO9001, EU CE-kvalitetscertifiering.

TianChi KGSQ flytande kvävebehållare genomför strikt kvalitetsspecifikationen för "Liquid Nitrogen Biological Containers GB/T 5458-2012" i produktionen, och alla produkter har klarat funktionstestet av Product Quality Supervision and Inspection Institute. Vi tillhandahåller högkvalitativa produkter och perfekt service efter försäljning, var god kontakta oss!







Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Henan

Plats
Zhengzhou