Katalog

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

12.05.2023 00:00

Inledde tillväxttakten för "medicinteknisk utrustning" "våren"

Svara på annonsen

Kinas medicintekniska industri är en viktig del av Kinas medicintekniska industri.

under de senaste åren har industrin för medicintekniska produkter utvecklats snabbt i takt med att människors levnadsstandard har förbättrats och man strävar efter ett hälsosamt liv. Efterfrågan på högprecisionsmetalldelar för medicintekniska produkter har också ökat.

När det gäller marknadsstorlek har den kinesiska marknaden för medicintekniska produkter vuxit betydligt under de senaste åren. Enligt undersökningsuppgifter från marknadsundersökningsinstitut har omfattningen av Kinas marknad för medicintekniska produkter ökat med cirka 10 % under de senaste åren, och den väntas behålla en snabb tillväxttrend under de närmaste åren.

1. Marknadens övergripande situation

Omfattningen av den globala marknaden för medicintekniska produkter fortsätter att expandera. Enligt statistik har den globala marknaden för medicintekniska produkter överskridit 440 miljarder US-dollar år 2020, och den globala marknaden för medicintekniska produkter förväntas överstiga 800 miljarder US-dollar år 2030, med en sammansatt årlig tillväxttakt på 6,3 % under 2020-2030

Kinas marknad för medicintekniska produkter utvecklas snabbt, och tillväxttakten överstiger den globala genomsnittliga tillväxttakten. Mellan 2015 och 2020 ökade den inhemska marknadens storlek från 312,6 miljarder yuan till 778,9 miljarder yuan, med en sammansatt årlig tillväxttakt på 20 %. Det beräknas att marknadens storlek kommer att överstiga 2,2 biljoner yuan år 2030, och den sammansatta årliga tillväxttakten under 2020-2030 förväntas nå 11 %, vilket är nästan dubbelt så mycket som den globala marknadsnivån.

2、Devicesales and service segment

Under de senaste åren har försäljning och service av medicintekniska produkter blivit en viktig delbransch inom den medicinska industrin. I takt med att den nationella politiken fortsätter att öka kommer marknaden att bli mer och mer standardiserad, och ledande företag i branschen kommer att ta en större marknadsandel. I framtiden kommer segmentet försäljning och service av anordningar att vara mycket viktigt, om företagen vill uppnå en större marknadsandel på den framtida marknaden måste de aktivt justera utvecklingsstrategin och stärka uppbyggnaden av tjänster.

Eftersom människors uppmärksamhet på hälsa fortsätter att öka har den medicintekniska industrin mycket breda utvecklingsutsikter, och alla segment inom den medicinska vården står inför enorma utvecklingsmöjligheter. För att vara ledande på den framtida marknaden måste berörda företag fortsätta att arbeta hårt med teknisk forskning och utveckling, marknadsexpansion osv. I framtiden kommer den kontinuerliga utvecklingen och lanseringen av nya produkter att fortsätta att driva tillväxten på marknaden för avancerade medicintekniska produkter.

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd. har arbetat inom industrin för medicintekniska precisionsdetaljer i mer än 20 år och har specialiserat sig på metallurgiska processer som injektionsgjutning av metallpulver, pulvermetallurgi, CNC-fräsning och precisionsgjutning. Vi erbjuder en mängd olika tjänster för anpassning av delar till medicinska enheter med hög precision och hög kvalitet. Vi har mer än 20 avancerade gjutmaskiner av olika typer med tonnage från 6T till 200T, och kan producera olika produkter inklusive lager, precisionskugghjul och växellådor, produkter av rostfritt stål, kammar, styrstänger, strukturella delar etc. enligt kundernas krav. Vi hoppas kunna bidra till utvecklingen av den medicinska verksamheten.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Guangdong Province

Plats
Shenzhen