Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Tillbaka till listan

Industridatortomografer (METROTOM 800) från Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Produktförfrågan  

Ditt val för kompakta precisionsdelar

METROTOM 800 är skräddarsydd för kraven inom formsprutningsindustrin. Den uppfyller alla krav från medelstora företag inom plast-, kompositmaterial- och keramikindustrin. Den har också ett attraktivt förhållande mellan pris och prestanda

Minimala systemunderhållskostnader och maximal tillgänglighet var avgörande vid utvecklingen av METROTOM 800. Detta uppnåddes genom användning av underhållsfri mikrofokusröntgenrörsteknik. Extremt små brännpunkter möjliggör knivskarpa projektionsbilder på detektorn - grunden för hög mätnoggrannhet. METROTOM 800-detektorn levererar nästan tre miljoner pixlar för mycket hög detaljigenkänning.

Kontinuerligt justerbar förflyttningsmekanism

Inom det cylinderformade mätområdet kan delar placeras i vilken position som helst i strålbanan via en kontinuerligt justerbar förflyttningsmekanism. Detektorn är alltid optimalt belyst med delprojektionen. Tillsammans med den vertikala inställningen gör denna funktion det möjligt att förstora specifika områden på delarna för att mäta detaljer i förhållande till hela delen.

Genom användning av polymerbetong för höljet kan användningen av bly i stort sett undvikas. Här visar Carl Zeiss hur användningen av moderna material kan ge maximalt skydd för anställda, systemoperatörer och miljön - samtidigt som man tillämpar perfekt mätteknik, ergonomisk förträfflighet och en motsvarande design.

Produktförfrågan  

Fler produkter i avsnittet Industridatortomografer

Industridatortomografer (METROTOM 1500)

Den idealiska maskinen för ett brett utbud av delar

METROTOM 1500 - den idealiska, CT-baserade koordinatmätmaskinen för en mängd olika tillämpningar när det gäller storlek...