Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Tillbaka till listan

Optisk mätutrustning (O-SELECT) från Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Produktförfrågan  

Pålitlig mätning med en knapptryckning

Tack vare den helautomatiska inställningen av både belysning och fokus elimineras mätfel som beror på operatörens påverkan. Med en enda knapptryckning utvärderar ZEISS O-SELECT egenskaperna och dokumenterar resultaten - vid behov även i en professionell rapport.

Den nya, intelligenta digitala mätprojektorn ZEISS O-SELECT

I produktionsmiljöer ersätter optiska och kontaktkoordinatmätmaskiner i allt större utsträckning manuell utrustning som goniometrar, mätare och profilprojektorer. Man får dock inte bortse från operatörens inflytande med dessa manuella verktyg. Med O-SELECT minskar ZEISS detta inflytande till ett minimum. Tack vare den höga automatiseringsgraden och användarvänligheten kan komplexa mätningar utföras snabbt, spårbart och reproducerbart.

Det snabbaste sättet att få fram dina resultat

Programvaran ZEISS O-SELECT kombinerar ZEISS metrologiska kunnande med innovativ, enkel användning. Seriemätningar utförs med en knapptryckning - oavsett operatör. Enstaka mätningar och mätplaner är inga problem med ZEISS O-SELECT-programvaran: eftersom den är så lätt att förstå, erbjuder tydlig vägledning för operatören och minskar hans eller hennes arbetsbelastning.

Intelligent, kompakt och tillförlitlig

Hårdvaran och programvaran i ZEISS O-SELECT är optimalt anpassade för att säkerställa att 2D-geometrier kan testas med enastående snabbhet och tillförlitlighet. Tack vare sin kompakthet och robusthet kan ZEISS O-SELECT installeras på praktiskt taget vilken plats som helst. Du kan mäta dina testdelar precis där du behöver - oavsett om det är vid inkommande inspektion eller i produktionen.

Produktförfrågan