Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tillbaka till listan

Självbärande terminering för utomhusbruk (DOC) från PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Produktförfrågan  

Med den nya DOC-termineringen (dry outdoor composite) erbjuder PFISTERER en självbärande, torr och kompakt terminering för upp till 170 kV. Den ansluter på ett tillförlitligt sätt kabelsystem med luftledningar och strömskenor i underhållsfri långtidsanvändning.

Installeras på några minuter, inte timmar
DOC-centralenheten, som består av en ihålig isolator, spänningsutjämningsanordning och basplatta, levereras till platsen helt förmonterad och testad. Jämfört med konventionella avslutningar förenklar den modulära konstruktionen av DOC hanteringen under transport och installation. Den centrala enheten skjuts helt enkelt på kabeln - antalet element som ska monteras minimeras, tidskrävande limningsarbete och torkningsfaser elimineras helt. Ledaren ansluts snabbt och tillförlitligt med hjälp av SICON-tekniken för skjuvbultar. PFISTERER erbjuder även FrontCon - en mycket avancerad anslutningslösning för enstaka isolerade ledare.

Den självbärande utomhusavslutningen DOC uppfyller alla kriterier för den högsta föroreningsklassen enligt IEC 60815-3.

Produktförfrågan  

Fler produkter i avsnittet Kabeländsförslutningar

Kabeldragningar för utomhusbruk (ESF)

Den flexibla ESF kan integreras i befintliga stödstrukturer. Den är särskilt väl lämpad för flexibla, snabbt installerade tillämpningar med flera användningsområden med testning och tillfälliga kab...