Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tillbaka till listan

Luftledningskomponenter från PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Produktförfrågan  

Våra isolatorer för konstruktion av luftledningar utsätts dagligen för enorma mekaniska belastningar: Tornen för transport av elektrisk energi kan vara upp till 500 meter från varandra, vilket innebär att isolatorerna måste bära tunga ledningar. De måste också stå emot dessa krafter i flera decennier utan att förlora något av sin driftsäkerhet.

Skräddarsydda isolatorer för alla tillämpningar
Kännetecknet för PFISTERERs isolatorer är att de kan skräddarsys för alla krav. Vad innebär det? Våra produkter är inte massproducerade standardlösningar, utan de är utformade exakt för att uppfylla befintliga klimat-, miljö- och belastningsvillkor.

Kompletta isolatorsträngar: planeras, testas och produceras av PFISTERER
PFISTERER har över 40 års erfarenhet som pionjär inom området silikonkompositisolatorer, vilket inkluderar utformning och produktion av kompletta isolatorsträngar. För mer komplicerade projekt erbjuder vi helhetslösningar från en enda källa som bygger på en omfattande rådgivnings- och planeringstjänst samt simuleringar och tester i våra egna laboratorier.

Vibrationsdämpning ökar driftsäkerheten och livslängden
Våra vibrationsdämpande distanser och Stockbridge-dämpare är särskilt effektiva när det gäller att minska vibrationer i ledningsledningar som orsakas av vinden. Tack vare sin optimerade konstruktion minskar de eolianvibrationer och svängningar under spännvidden till ett minimum. Som ett resultat av detta kan ledaren användas på ett säkert sätt under hela sin livslängd. Vi erbjuder också olika vibrationsregistrerare och utför vibrationsstudier som det ultimata sättet att testa dämpningssystem eller identifiera källan till skador på ledaren.

Produktförfrågan  

Fler produkter i avsnittet Luftledningskomponenter

Anslutningar till luftledningar (LIKE Bushings)

LIKE-bussningar från PFISTERER är beprövad teknik för enpoliga utomhusförbindelser från gasisolerade ställverk (GIS) till luftisolerade ställverk och luftledningar. Kunder och OEM-företag runt om i vä...