Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tillbaka till listan

Anslutningsterminal för distributionstransformatorer (2DIREKT) från PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Produktförfrågan  

En säker energiförsörjning bygger på funktionella försörjningsnät som består av en rad tillförlitliga enskilda komponenter. Detta är en av anledningarna till att energileverantörerna i allt större utsträckning investerar i transformatorterminaler när det gäller anslutning av fördelartransformatorer. All vår erfarenhet av kontaktteknik från de senaste nästan 100 åren har gått in i varje 2DIREKT-terminal, tillsammans med våra innovationer för enkel och säker installation.

En terminal för alla tillämpningar
Den kompakta och sofistikerade konstruktionen möjliggör två anslutningsalternativ - ledningarna kan antingen anslutas parallellt eller förskjutas med 90°. Det patenterade anslutningssystemet skyddar ledningarna från skador och garanterar ett konstant kontakttryck under hela livslängden.

2DIREKT ersätter minst två komponenter
Transformatorterminalen ansluts helt enkelt direkt till distributionstransformatorn. Detta utesluter alla installationsfel och förebygger risken för skador på transformatorn. Och det är inte bara för att 2DIREKT innebär att klackar, kabelklämmor, genomföringar och skruvar inte längre behövs. 2DIREKT minskar också antalet kontakter och därmed de potentiella felkällorna jämfört med konventionella konstruktioner.

2DIREKT: Imponerande, banbrytande stationsdesign
Med 2DIREKT erbjuder PFISTERER ett komplett system med en rad sofistikerade tillbehör, inklusive skruvade jordpunkter och skyddshuvuden för inomhus- och utomhusbruk. Det övergripande systemet är beröringssäkert och ger skydd för människor, driftutrustning och till och med små djur.

2DIREKT uppfyller mer än väl alla krav för stationsinstallation både nu och i framtiden. Utöver standardutbudet testar och utvecklar PFISTERER även kundspecifika lösningar. Och: Vi erbjuder universella anslutningslösningar för låg- och mellanspänningstillämpningar från en enda källa

.2DIREKT i siffror:
Spänning: 1 kV
Ström: 4.000 A
Ledartvärsnitt: 16 till 400 mm²
Ledarmaterial: Aluminium, koppar

Fördelar:
  • Ledaren kan anslutas vertikalt och/eller horisontellt
  • Enskilda trådar skärs inte av
  • Litet utrymme behövs inte
  • Lämplig för inomhus- och utomhusbruk
  • Installation med standardverktyg, ingen komprimering krävs
  • Beröringssäker universallösning

Produktförfrågan