Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tillbaka till listan

Anslutningar med steglösa skjuvningsbultar (SICON) från PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Produktförfrågan  

Bultade kopplingar är säkra, kostnadseffektiva och lätta att installera. Det är inte konstigt att deras popularitet fortsätter att öka. SICONs skruvförband bygger på all vår omfattande expertis inom kontaktteknik. Innovationer, som våra avskärningsbultar med oändlig justering, kombinerar tekniska och praktiska fördelar för maximal kontaktkvalitet.

Erfarenhet och innovation för bästa kontakt
Tack vare våra patenterade, steglösa avskärningsbultar har installationen aldrig varit enklare. De ser till att varje ledare (oavsett om den är av koppar eller aluminium, solid eller strandad, rund eller sektorformad) ansluts så effektivt som möjligt och garanterar att ingenjören känner sig säker på att installationen har varit framgångsrik. En unik lösning: SICON-kontakterna kan användas direkt och isoleras utan någon ytterligare justering.

En SICON ersätter 98 kompressionskopplingar
Till skillnad från kompressionsteknik är sortimentet av SICON-kontakter betydligt mindre. I stället för att behöva en hylsa för varje ledare erbjuder vi åtta standardvarianter, vilket innebär att ingenjörerna är utrustade för alla eventualiteter på byggarbetsplatsen. Detta avlastar enormt mycket lagringsutrymmen och transportprocesser. SICON-kopplingar monteras med hjälp av en standardratsch med en sexkantig bit, så du behöver inte packa ner dina pressverktyg.

Produktförfrågan