Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tillbaka till listan

Högspänningskabelsystem från PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Produktförfrågan  

Kraftdistribution och kraftöverföring har varit PFISTERERs kärnkompetens i nästan 100 år. Vi tillhandahåller nyckelfärdiga högspänningskabelsystem med en märkspänning på upp till 245 kV som kompletta systemkonfigurationer från en enda källa. För detta ändamål tar våra experter på sig all verksamhet som rör kabelsystemet mellan termineringsskruvpunkterna.

Överalltoch i extrema förhållanden
Att sätta upp kabelsystem för offshoreplattformar är ett verkligt test på ett företags kunskaper i kabeldragning. Mycket komplexa kabelavsnitt måste dras i extremt trånga utrymmen, i många olika vinklar och på flera nivåer. Det faktum att detta arbete måste utföras enligt en snäv tidtabell samtidigt som andra relaterade verksamheter måste skötas gör det hela ännu mer komplicerat. PFISTERER klarar av dessa utmaningar genom att göra en noggrann planering och anställa specialister som har en gedigen erfarenhet av branschen både ute på öppet vatten och runt om i världen.

Allt från en enda källa
PFISTERER:s experter tar hand om all teknisk verksamhet och leder hela projektet. Från kundkonsultation, till genomförbarhetsstudier, till installation, driftsättning och slutdokumentation får våra kunder ett komplett paket med full service. Vi tar oss an kabeldragningsprojekt på ett uppgiftsorienterat sätt och samarbetar endast med etablerade företag. Montering och installation utförs över hela världen av vår egen personal och omfattar övervakning på plats samt riktad utbildning. Alla acceptanstester (AC) utförs i samarbete med välrenommerade testinstitut.

Produktförfrågan