Katalog

Systea GmbH

  • EN 1090

Tillbaka till listan

Speciallösningar från Systea GmbH

Produktförfrågan  

Extraordinära fasadkonstruktioner innebär ofta stora utmaningar, inte bara för underkonstruktionen utan även för installationen.

När standardsystemen inte räcker till erbjuder SYSTEA skräddarsydda speciallösningar för att möjliggöra även de mest spektakulära byggnadsskalorna och fasaderna.

Arkitekturprojektet "The Wave" (Vejle, Danmark) har fått ett antal utmärkelser och är ett utmärkt exempel från det välkända arkitektkontoret Henning Larsen. Vi stod här inför uppgiften att säkra de flödande tak- och fasadkonstruktionerna klädda med kakel som övergår i varandra på ett säkert sätt och samtidigt har ett ambitiöst visuellt utseende.

Ett annat utmärkt exempel på enastående arkitektur är "Le vaisseau de verre", som stjärnarkitekten Frank Gehry har ritat för Fondation Louis Vuitton (Paris, Frankrike). Byggnadens extraordinära kubatur, där ingen vägg är den andra lik, ställer högsta krav på underbyggnaden.

Genom ett nära samarbete med alla parter som deltog i detta projekt kunde SYSTEA också bidra i ett tidigt skede av utformningen till idéer som inte bara var idéer.

Ytterligare information

Produktförfrågan