Katalog

Systea GmbH

  • EN 1090

Tillbaka till listan

Väggfästen från Systea GmbH

Produktförfrågan  

Säkerhet och energieffektivitet - SYSTEA:s underbyggnadssystem erbjuder mer än bara ett säkert stöd

.

Genom vår kontakt med branschen känner våra system igen kraven från arkitekter och designers, planerare och fasadmontörer. Tillsammans med vår mycket kompetenta tekniska prestanda utmärker sig våra system på detta sätt genom effektiv och ekonomisk montering och installation.

Väggfästena spelar en viktig roll i specifikationen av varje upphängd bakåtventilerad fasad. Våra många profilsystem kan kombineras med väggfästen av aluminium, rostfritt stål eller glasfiberförstärkt polyamid för att skapa en mängd olika lösningar och på så sätt uppfylla alla krav på design, brandskydd och energieffektivitet.

L-formade väggfästen av aluminium:
Icke-brandfarliga väggfästen av aluminium tillverkade av legeringen EN AW-6063 T66 har medelhög värmeledningsförmåga (klass D till H). De finns i längder från 40 mm till 320 mm och används för att fästas på betong/murverk eller för trä/metallramar

  • U-formade väggfästen i aluminium:
Dessa obrännbara väggfästen i aluminium av legering EN AW-6063 T66 har medelhög värmeledningsförmåga (klass B till F). De finns i längder från 40 mm till 180 mm och används för att fästas på betong/murverk eller på trä/metallstommar.
  • Rostfria L-formade väggfästen i rostfritt stål: Icke brännbara väggfästen i rostfritt stål tillverkade av legering EN 10088-2; 1.4162 har låg värmeledningsförmåga (klass A+ till B). De finns i längder från 120 mm till 400 mm och används för att fästas på betong/murverk eller på trä/metallramar. De lämpar sig för Passivhusmetoden.
  • U-formade väggfästen av rostfritt stål: Dessa obrännbara väggfästen av rostfritt stål tillverkade av legering EN 10088-2; 1.4162 har en låg värmeledningsförmåga (klass A+ till B). De finns i längder från 60 mm till 300 mm och används för att fästas på betong/murverk eller trä/metallramar. De lämpar sig för Passivhusmetoden.
  • TEKOFIX väggfäste:Det svårantändliga väggfästet TEKOFIX är tillverkat av den glasfiberförstärkta plasten PA66, som har en mycket låg värmeledningsförmåga (klass A+ till A). Väggfästet finns i längder från 100 mm till 350 mm och används för att fästas på betong/murverk eller trä/metallramar. Dessa är lämpliga för Passivhaus-byggnadsmetoden.
Ytterligare information

Produktförfrågan