Katalog

Lutz-Jesco GmbH

Lutz-Jesco GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • WHG

Lutz-Jesco GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • WHG

Tillbaka till listan

Klordioxidanläggningar från Lutz-Jesco GmbH

Produktförfrågan  

Desinfektion av varmvattenkretsar med klordioxid (ClO2)
För medicinska och andra offentliga anläggningar, inom livsmedelsindustrin och även för djurhållning är en hög nivå av dricksvattenkvalitet ett oundvikligt krav för regelbunden drift. Den kontinuerliga uppvärmningen av dricksvattnet i cirkulationsledningen och dess många förgreningar gör att det krävs ett desinfektionsmedel med långvarig effekt: Desinfektionsmedlet måste finnas kvar i tillräckliga mängder i hela vattenkretsen även långt efter att det har matats in i systemet. På så sätt bekämpas och avdödas legionärssjuka och andra patogener i dricksvattnet effektivt och de förhindras att föröka sig.

Klordioxid uppfyller dessa villkor på ett heltäckande sätt. Klordioxid är en kemikalie som inte kan lagras; den måste vid behov genereras från sina ingående reagenser och matas in i vattenkretsen. Klordioxidsystemen från Lutz-Jesco uppfyller dessa krav utan förbehåll. I kombination med Lutz-Jescos mät- och reglerteknik ger de ett komplett desinfektionssystem som fungerar tillförlitligt i åratal som ett slutet system.

Lutz-Jescos produkter används bland annat för djuruppfödning, akvarier och dricksvattenförsörjning i idrottsanläggningar (duschar).

Produktförfrågan