Katalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Tillbaka till listan

Tillverkningsautomatisering (APOS Optic) från Paul Vahle GmbH & Co. KG

Produktförfrågan  

Produktionslinjerna i den moderna industrin blir allt intelligentare, graden av nätverkande av system ökar snabbt - och med det kraven på processäkerhet. Automatiskt styrda transportsystem längs monteringslinjer måste därför positioneras med millimeterprecision under alla förhållanden.

VAHLE har utvecklat ett optiskt positioneringssystem som uppfyller detta krav vid alla tidpunkter. Två kameror som är integrerade i läshuvudet läser optiskt av en DataMatrix-kod längs linjen och bestämmer den absoluta positionen utan någon referensrörelse. Den samtidiga detekteringen av upp till sex kodfält innebär att mellanrum på 40 millimeter kan täckas på ett tillförlitligt sätt. Integrerad LED-belysning säkerställer tillförlitlig detektering även i krävande miljöer.

Kodbandet kan integreras i transportörsystemets stödprofil med en aluminiumskena eller limmas direkt på en kontinuerlig stålkonstruktion.
APOS Optic är optimerad för kombination med drivstyrningssystemet VAHLE vDRIVE och är även kompatibel med olika VAHLE-ledskenesystem (vPOWER).vid behov kan APOS Optic kompletteras med ytterligare komponenter för dataöverföring (vCOM) och utformas som en systemlösning.

Dessutom finns ett omfattande diagnosset tillgängligt för optimal inriktning av läshuvudena och säkerställer också omfattande diagnos av systemet i händelse av fel.

Produktförfrågan