Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Tillbaka till listan

Laboratorieplattor (PCR twin.tec plate BioBased) från Eppendorf SE

Produktförfrågan  

Våra Eppendorf twin.tec® PCR-plattor är gjorda för reproducerbara resultat av hög kvalitet i robotsystem. De kombinerar extremt tunnväggiga polypropylenbrunnar för optimal värmeöverföring till provet med robusta polykarbonatramar för hög styvhet och geometrisk stabilitet.

Våra nya biobaserade plattor öppnar nya dörrar för att göra laboratoriearbetet mycket mer hållbart utan att behöva validera befintliga protokoll när man byter från våra konventionella plattor.

De är tillverkade av polymerhartser från biobaserade förnybara råvaror. Produktionsprocessen följer massbalansmetoden, där fossila oljor ersätts med andra generationens förnybara resurser (t.ex. avfall och restprodukter från skogsbruk, raffinering av vegetabilisk olja eller använd matolja). De biobaserade polymerer som blir resultatet är kemiskt identiska med polymerer som tillverkas av fossila oljor. Detta gör att vi kan erbjuda dig samma enastående tekniska egenskaper som våra konventionella skivor.

Våra produktionsanläggningar är "ISCC PLUS" certifierade av organisationen ISCC (International Sustainability & Carbon Certification).

Produkternas höga precision garanteras av den unika designen och den speciella tillverkningsprocessen. Varje enskild platta är en högprecisionskomponent i ditt arbetsflöde och säkerställer optimal reproducerbarhet.

Tack vare de lasergraverade lotnumren och utgångsdatumen är twin.tec Trace PCR-plattor BioBased perfekta för komplexa analyser, automatiserade applikationer med hög genomströmning och reglerade arbetsflöden. De stöder spårbarhet och dokumentation för revisioner.

Utöver funktionerna för hög genomströmning och efterlevnad har dessa mikroplattor också ett lasergraverat optiskt styrraster och en OptiTrack®-matris för snabb brunnjustering vid manuell pipettering.

Alla Eppendorfs plattor finns tillgängliga med anpassade streckkoder - du hittar vår streckkodsguide här.

Alla Eppendorfs twin.tec-plattor är "PCR-rena", dvs. de har satstestats av ett oberoende och ackrediterat laboratorium och är certifierat fria från olika vanliga PCR-kontaminanter inklusive DNA, RNA, DNase, RNase och PCR-inhibitorer. Med dessa mikroplattor kan du vara helt säker på dina resultat.

Produktförfrågan