Katalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Tillbaka till listan

Konstruktion av maskiner från LK Metallwaren GmbH

Produktförfrågan  

Helst allt från ett och samma ställe!

Oavsett om det gäller plast- eller metallbearbetning, miljö- eller kemiindustri: LK Metallwaren bygger exakt den anläggning du behöver för dina applikationer med dina individuella krav i din specifika industrimiljö.

Du kan dra maximal nytta av våra decennier av erfarenhet inom anläggningsteknik om du låter oss konfigurera och leverera den kompletta anläggningen - med systemkomponenter som kommer från vår produktion.

I detta sammanhang erbjuder LK Metallwaren sina kunder alla system som krävs för att realisera alla relevanta processteg inom vattenbehandling. Fördelen med detta är att vi kan samordna de enskilda delsystemen optimalt - både dimensionellt och funktionellt - och ansluta dem via styrsystemet. På så sätt kan vi på bästa sätt bevisa för dig att en helhetslösning kan vara mycket mer än summan av de enskilda lösningar som integreras i den.

En högkvalitativ, särskilt hållbar helhetslösning in i minsta detalj måste åtföljas av ett lämpligt servicepaket. Vi erbjuder det i sin helhet: provkörning, montering, instruktion, underhållsservice, reparation, drift, övervakning och naturligtvis leverans av förbrukningsvaror och reservdelar!

Ytterligare komponenter

  • Fjärrövervakning och visualisering av anläggningen
  • Visualisering av drifttillstånd
  • Felmeddelanden via SMS eller e-post

Produktförfrågan