Katalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Tillbaka till listan

Tangentiell separator från LK Metallwaren GmbH

Produktförfrågan  

Trefasavskiljning för högsta effektivitet

Tangentiella separatorer vid vattenrening är utformade för att klara de olika flödesbeteendena och densitetsskillnaderna hos vatten, lätta vätskor och sediment. Enkla separatorer separerar sedimenten från vätskan genom att sjunka. Genom att använda centrifugal- och radialkrafter kan tangentialseparatorn separera lätta vätskor och sediment (de senare upp till en partikelstorlek på 5 µm) samtidigt.

Den speciella effektiviteten hos LK tangentialseparatorer baseras på deras trefasseparation, bestående av ljusfas, renvattenfas och sedimentfas, samt en dubbelverkande oljeextraktor. Den höga konstruktionen möjliggör små fotavtryck, så att avskiljaren kan integreras även i trånga utrymmen.

LK tangentiella avskiljare är dessutom idealiska för förbehandling för efterföljande filtrering eller ytterligare vattenreningssteg; i denna funktion kan de vanligtvis eftermonteras i befintliga anläggningar utan komplikationer. Detta är ett alternativ särskilt om målet är att effektivt avlasta de efterföljande processerna. I kombination med lättvätskeavskiljaren säkerställer tangentialavskiljaren en mycket tillförlitlig separation av tunga och lätta faser - särskilt vid hög smutsbelastning och media som är svåra att separera.

Produktförfrågan