Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Tillbaka till listan

Instrument för tandvård från Heimerle + Meule GmbH

Produktförfrågan  

Keramiskt instrumentpaket
Detta keramiska instrumentpaket är komplett med alla verktyg och finns i två versioner: Det finns två varianter: antingen med Kolinsky-borste eller i versionen med den exklusiva N.era-borsten. Som med alla Smile Line-instrument består alla verktyg av enskilda delar som kan köpas separat.

Waxing Instrument Set
Ett komplett instrumentpaket för ditt vaxningsarbete, utrustat med exklusiva instrument tillverkade i Europa. Naturligtvis kan dessa verktyg också demonteras och motsvarande individuella delar kan köpas separat - en vettig investering!

Kompositinstrumentuppsättning
Precis som alla instrumentuppsättningar är även kompositinstrumentuppsättningen helt och hållet modulär. Förutom de kompletta instrumenten hittar du också ett enskilt handtag för att skapa ditt personliga favoritinstrument!

Micro-Vibes 2
Ett multifunktionellt instrument i pennstorlek för blandning av keramiska material, komprimering av fria utrymmen osv. Ett excenter i mikromotorn ger mikrovibrationer för precision och perfektion i känsliga keramiska arbeten.
Finns i ett set, med spateltillsats, dubbelspetstillsats och batteri. 3 ytterligare spateltillsatser kan beställas som tillbehör i ett set eller individuellt.

Implantatskruvmejslar
Skruvmejslarsetet för implantat är utrustat med 8 olika skruvmejslar i standardlängd. Aluminiumkuben är anodiserad (naturlig), som tillval även svart anodiserad. För personlig anpassning kan skruvmejslarna beställas med eller utan handtag eller med trähandtag; det är också möjligt att utrusta kuben enligt dina behov.

SIDEKICK
Implantatskruvmejseluppsättningen SIDEKICK innehåller 9 modeller (var och en i 3 längder), som är kompatibla med de ledande implantatsystemen på marknaden.
Finns i "Basic"-versionen med ett skruvmejselhuvud i standardlängd för varje system (9 st.) eller som "Master" med tre olika längder för varje system (27 st.).

Produktförfrågan