Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Tillbaka till listan

Electroplating systems från Heimerle + Meule GmbH

Produktförfrågan  

Teknik för elektroformning
Det enklaste sättet att tillverka självbärande metallramar genom en elektrokemisk process, utan gjutning, sintring och utan dyra investeringar i utrustning - det är så vi förstår termen "elektroformning". Gramm Electroforming System (GES) ger så att säga "helt förresten" mycket estetiska, exakta och reproducerbara resultat, vilket bekräftas av erkända materialforskare och kliniker.

Redan 1989 fick Gramm GmbH ett stort genombrott på tandvårdsmarknaden med GAMMAT 12, den första helautomatiska elektroformningsenheten. Under de följande decennierna har det hänt mycket inom tandtekniken och även inom utvecklingen av tandteknisk utrustning. Maximal ekonomisk effektivitet med lägsta möjliga investering samt precision och biokompatibilitet blev alltmer attraktivt för tandteknikern, tandläkaren och sist men inte minst för patienten.

Vi tog gärna emot denna utmaning och elektroformningstekniken har därmed etablerat sig som världsledande på marknaden. I dag kan vi säga att vi i framtiden kommer att producera dessa produktgrupper kring elektroformningssystemet i vårt eget företag och på så sätt fortsätta det lysande segertåget inom tandteknik. Det bästa är att hjärtat i systemet fortfarande heter GAMMAT®optimo 2!

Den nuvarande enheten för GES GAMMAT®optimo 2 är väl etablerad i hela Tyskland av våra säljare. Den extremt enkla operationen ger perfekta resultat vid tillverkning av kombinerade proteser på zirkonium, tandlegeringar av ädelmetall och icke-ädelmetall med låg användning av guldbad. Den i enheten integrerade återvinningsfunktionen tar bort även de minsta guldresterna - ekonomiskt, kalkylerbart och övertygande!

Produktförfrågan