Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Tillbaka till listan

Högpresterande plaster för proteser från Heimerle + Meule GmbH

Produktförfrågan  

Moderna högpresterande hartser för CAD/CAM-teknik

Utbudet av produkter inom tandtekniken har nästan exploderat sedan CAD/CAM-tekniken infördes. Till och med när det gäller akrylhartser för ett brett spektrum av tillämpningar är utbudet av blankar och ämnen som erbjuds enormt. det finns dock stora kvalitetsskillnader, som inte syns utifrån och som huvudsakligen beror på tillverkningsprocessen.

Med hänsyn till våra höga kvalitetskrav har vi beslutat att använda DentalPlus GmbH:s högkvalitativa termoplaster på detta område. Vi har varit förbundna med DentalPlus i många år genom formsprutningsprocessen, och vi är sedan länge bekanta med materialen i patronform och deras biokompatibilitet. Genom en patenterad process har DentalPlus lyckats uppfylla dessa krav även i form av blankar. Ständig forskning och vidareutveckling bevisar den extrema homogeniteten, den spaltfria passningsnoggrannheten, den höga brott- och böjhållfastheten samt färgstabiliteten under många år. "DentalPlus-hartser" betyder också: högsta kroppskompatibilitet och fysiologiskt ofarlig, väl beprövad även hos känsliga patienter, utmärkt estetik och långvarig hållbarhet - och naturligtvis "Made in Germany"!

Användningsområdet för högpresterande akrylater inom tandtekniken är inte längre begränsat till tillfälliga restaureringar. Hel- och delproteser, kronor och broar, skenor, modellgjutning och spänneteknik, helt anatomiska långtidsprovisorier - välj mellan Eldy Plus®, Polyan Plus®, Dentalos Plus® eller PMMA Economic Line beroende på indikationen.

Produktförfrågan