Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Tillbaka till listan

Zirkonoxidkeramik från Heimerle + Meule GmbH

Produktförfrågan  

Utvecklingen av zirkoniumoxid inom CAD/CAM-material har ökat snabbt under de senaste åren. Ett av de viktigaste framstegen är tillgången till nya, industriellt prefabricerade material, som möjliggör en ökad kvalitet genom automatisering och hög reproducerbarhet. Zirkoniumdioxid har visat sitt värde inom området CAD/CAM-material. I dag står de för styrka och för mycket hög estetik.

När vi letade efter en partner som kunde ge oss möjlighet att utöka vår portfölj till denna mycket intressanta sektor, fann vi det vi sökte hos pritidenta® GmbH. Det var inte bara de högkvalitativa produkterna som övertygade oss omedelbart, utan även företagspolicyn är helt i linje med Heimerle + Meule.

pritidenta® GmbH utvecklar produkter för tandtekniker och tandläkare som kombinerar hög estetik med effektiv produktion och automatisering inom CAD/CAM-sektorn. Målet är att erbjuda våra kunder en högkvalitativ lösning till ett rimligt pris-prestandaförhållande. CAD/CAM-materialen av dental zirkoniumoxid tillverkas uteslutande i Tyskland: "Made in Germany"!

Materialbeskrivning
Alla priti®multidiscs ZrO2 är tillverkade av material med hög renhet. Den certifierade processen med uniaxial pressning med efterföljande isostatisk rekompression ger högsta möjliga säkerhet. De högkompakterade zirkoniumdioxidsonderna garanterar en definierad sintringskrympning samt perfekta fräsresultat och därmed grunden för ett estetiskt högkvalitativt och kostnadseffektivt resultat.

Produktförfrågan