Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Tillbaka till listan

Svarvade och frästa delar från Heimerle + Meule GmbH

Produktförfrågan  

På Heimerle + Meule tillverkar vi svarvade och frästa delar av alla vanliga ädelmetalllegeringar och uppfyller de högsta kvalitetskraven, samtidigt som vi tillgodoser ett stort antal olika marknader. Vårt omfattande kunnande omfattar tillverkning av precisionsdelar av ädelmetaller samt enstaka och massproducerade produkter för smyckes- och klocktillverkningsindustrin, delar för lyxsektorn och sist men inte minst delar som är utformade för att klara av de mest krävande industriella tillämpningarna.

Vår egen maskinpark är utrustad med den senaste tekniken för svarvning och fräsning. Detta, i kombination med vårt team av mångåriga, erfarna medarbetare, gör att vi kan uppfylla de allra högsta kraven inom ädelmetallbearbetningsindustrin och tillgodose våra kunders alla önskemål. Genom att använda den senaste tekniken och kontrollerade tillverkningsprocesser levererar vi alltid sofistikerade delar som är perfekt bearbetade in i minsta detalj.

Innovativa men ändå kostnadseffektiva lösningar är vår styrka - även när det gäller komplexa krav när det gäller utformning och utförande. Vårt moderna kvalitetsledningssystem och vår enastående kundservice är ännu en indikation på
Heimerle + Meules internationella rykte som en kompetent partner. Alla våra produkter och tjänster uppfyller de strängaste kvalitetsstandarderna och genomgår kontinuerligt kvalitetskontroller. Välj oss som din kompetenta och pålitliga partner!

Produktförfrågan