Katalog

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Tillbaka till listan

Elektroniska kretskort tillverkade av glas (IMPAeGlass ) från Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Produktförfrågan  

Att skriva ut elektronik på glas är vår hobby. I mer än 15 år har vi screentryckt ledande spår och kompletta kretsar direkt på glasunderlag. För våra kunder öppnar detta innovativa möjligheter för modern, högkvalitativ HMI-design. På så sätt kan glas ersätta det konventionella kretskortet inom många tillämpningsområden.

Vi applicerar olika färgskikt på glaset med hjälp av oorganiskt och framför allt miljövänligt keramiskt screentryck. När det gäller elektronik kompletteras detta med funktionaliserad tryckning av ledarbanestrukturer och elektroniska kretsar. Den elektroniska layouten är inte synlig från framsidan. I den efterföljande härdningsprocessen bildar de enskilda funktionella lagren emalj för att bilda ett materialband.

Vi producerar motsvarande konstverk internt med hjälp av exponeringssystem med hög upplösning. Strukturbredder på upp till 80 µm (fine pitch) kan realiseras i serieproduktion.

Det elektroniskt funktionaliserade glaset med sin tryckta krets monteras sedan konventionellt i SMD-montering. vanliga mikrokontroller av typen QFN (eller MLF), SOP eller SSOP kan bearbetas utan problem.

Produktförfrågan