Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tillbaka till listan

Säkerhetsteknik från PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Produktförfrågan  

Säkerhetsteknik är ett av de känsligaste områdena inom energiförsörjningen, oavsett spänningsnivå. Det är en fråga om liv och död. Detta innebär att tillförlitliga produkter, enkel drift och driftsäkerhet är absolut nödvändiga. PFISTERER erbjuder ett komplett sortiment av spänningstestare, utrustning för jordning och kortslutning, jordnings- och driftstolpar samt permanenta testsystem som är exakt anpassade till alla krav tack vare vår modulära systemkonstruktion.

Dubbelt säkert - Visuella och akustiska signaler för ökad säkerhet
Spänningstestare måste vara tillförlitliga och ge tydliga signaler. Det är det enda sättet att utesluta alla risker. PFISTERERs spänningstestare är utformade enligt mottot: Två är bättre än en. En akustisk och visuell signal avger en tydlig, dubbel signal om någon spänning läggs på. Varje gång systemet sätts på utför våra spänningstestare ett självtest och rapporterar sedan när de är redo för drift - en viktig funktion när det gäller ökad säkerhet.

Säkra lösningar för kortslutningsströmmar
Utrustning för jordning och kortslutning utsätts för extrema förhållanden i händelse av kortslutning. Höga temperaturer (termisk värme) genereras och dynamiska krafter appliceras på anslutningar och anslutningselement. För att kunna absorbera kortslutningsströmmar måste jordningskablar vara konstruerade för att klara dessa belastningar. Vår portfölj täcker ett brett spektrum av krav och storlekar över hela världen. Den stabila utformningen av våra jordnings- och driftspoler, som fungerar som extra isolering, har visat sig vara framgångsrik i praktiken och garanterar en lång livslängd.

Individuella lösningar för alla tillämpningar
PFISTERERs säkerhetsutrustning täcker alla möjliga kundkrav. Vårt modulsystem erbjuder maximal flexibilitet för alla typer av tillämpningar, t.ex. ställverk, luftledningar och järnvägssystem. PFISTERERs experter omvandlar problem till idéer och utvecklar lösningar enligt våra kunders individuella önskemål och specifikationer, och skapar till och med helt nya innovationer. Dessutom erbjuder PFISTERER också en helhetslösning för rutininspektioner för alla relevanta produkter.

Produktförfrågan