Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Tillbaka till listan

Flerkanalspipetter (Eppendorf Research® plus) från Eppendorf SE

Produktförfrågan  

Alltid fokuserad på forskarnas behov
För att på ett hållbart sätt främja våra kunders hälsa har Eppendorf introducerat PhysioCare Concept®. Den ultralätta mekaniska pipetten Eppendorf Research plus uppfyller inte bara de högsta kraven på precision och noggrannhet, utan ger dig också mer flexibilitet och maximal ergonomi. Med det nya 16- och 24-kanals pipettsystemet för 384-väggsplattor, som kombinerar beprövade koncept med nya innovationer, har Eppendorf återigen överträffat sig själv.

Den ultralätta pipetten som lockar din hand
Den mekaniska pipetten Eppendorf Research plus kombinerar över 60 års innovation inom vätskehantering och är en av de mest använda pipetterna i världen. Detta gör den till en av de säkraste och mest ergonomiska pipetterna som finns tillgängliga idag. Research plus mikroliterspipetten bidrar till att skydda våra kunders hälsa i deras dagliga laboratoriearbete. Den är pionjär i Eppendorfs berömda PhysioCare Concept® och minskar avsevärt belastningen på händer och armar vid pipettering. Hos Eppendorf är Research plus den pipettfamilj som har den lägsta vikten och kräver de lägsta arbetskrafterna. Ännu lägre arbetskrafter kan endast uppnås med våra elektroniska Eppendorf-pipetter. Njut av enastående flexibilitet och välj mellan enkanalspipetter med fast eller variabel volym samt flerkanalspipetter med 8, 12, 16 och 24 kanaler.
Produktegenskaper
Det är en bra känsla att veta att man gör rätt - att veta att man arbetar med en av världens mest avancerade pipetter. En fjäderbelastad spetskon, ett extra kalibreringsalternativ, en förbättrad volymvisning - och allt detta i en ultralätt, helt autoklaverbar pipett: Det är Eppendorf Research plus-pipetten.

Produktförfrågan  

Fler produkter i avsnittet Flerkanalspipetter

Pipetter med flera kanaler (Move It®)

Överför du regelbundet prover från ett kärlformat till ett annat - t.ex. från reaktionskärl till plattor - och letar efter en effektivare och säkrare lösning? Den nya Move It®-pipetten med just...