Katalog

HEAB Absaugtechnik GmbH

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

Tillbaka till listan

Luftrenare (Mia Air) från HEAB Absaugtechnik GmbH

Produktförfrågan  

Den nya generationens friskluftsteknik Luftrenaren Mia Air är för närvarande en av de mest kraftfulla enheterna på hela marknaden och övertygar med sin ledande filterteknik.
Filterutrustningen består av ett förfilter (manuell rengöring), ett högkvalitativt aktivt kolfilter för borttagning av lukter och flyktiga organiska ämnen samt ett HEPA-renrumsfilter i klass H14 med 99,995 % avskiljning (tar bl.a. bort de minsta partiklarna som fint damm, virus och bakterier).(avlägsnar bland annat de minsta partiklarna
såsom fint damm, virus och bakterier).

Dessutom förstör den mikrobiella beläggningen och UV-C-ljuset virus och bakterier av alla slag från den omgivande luften.
Flera luftbyten per timme är möjliga. (t.ex. 100 m² yta = luften rengörs fullständigt 3-4 gånger inom en timme*) Tack vare den praktiska paneldesignen hos Mia Air kan du enkelt styra vilka omgivningsförhållanden du föredrar manuellt eller med mobilappen.

Tack vare den mobila användningen, med dolda rullar, kan filtersystemet användas flexibelt i dina rum, t.ex. mötesrum, kontor, klassrum, matsalar, verkstäder, väntrum etc.
. Optimera luftkvaliteten i dina rum och minska samtidigt risken för infektion med patogener.
Vi har den professionella lösningen för dig!
Skydda dig själv och andra med Mia Air!

Produktförfrågan  

Fler produkter i avsnittet Filteranläggningar

Filterpatron (PPF)

Systemen är exakt inställda för filtrering av de finaste partiklarna och damm från luften som genereras i många bearbetningsprocesser.

Torra filtersystem (ZSPF)

HEAB pulserande filter med cyklonpåse - ZSPF

Pulsfiltersystemet med cyklonpåse är idealiskt för avskiljning av stoft inom många användningsområden. Nästan alla typer av stoft kan avskiljas...