Katalog

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

Tillbaka till listan

Anslutningskabel/anslutningskabel från ifm electronic GmbH

Produktförfrågan  

Uttag
Uttag används i allmänhet inom automationsteknik för att ansluta givare och manöverdon med kopplingar till fördelningsboxar.

Även när de fästs för hand garanteras en perfekt och hållbar tätning av givar- och manöverdonskopplingar. Det integrerade ändstoppet skyddar O-ringen mot förstörelse orsakad av en överspänd kopplingsmutter. Även i tuffa industrimiljöer skyddas kopplingarna mot oavsiktlig lossning genom ett särskilt vibrationsskydd. Vissa typer är utrustade med väl synliga lysdioder för indikering av drifts- och kopplingsstatus.

Med sin mutter av högkvalitativt rostfritt stål och tätningsmaterial av livsmedelskvalitet

är ecolink EVT- och EVF-uttagen kvalificerade för användning i hygieniska och våta utrymmen. Uttagen är motståndskraftiga mot frekventa högtryckstvättar med aggressiva rengöringsmedel. Tack vare sitt breda temperaturområde och sin okänslighet för snabba temperaturförändringar är de särskilt lämpade för användning inom livsmedels- och dryckesindustrin.

Kabelpluggar
Kabelpluggar används ofta för att ansluta givare och manöverdon med anslutningsterminaler till fördelningsboxar eller moduler inom automationstekniken.

Även när de fästs för hand garanteras en perfekt och varaktig tätning av anslutningar till fördelningsboxar och moduler. De erbjuder ett högt skydd mot fuktinträngning och hög materialbeständighet mot aggressiva vätskor.

ecolink EVT- och EVF-kabelpluggarna är särskilt lämpade för användning i hygieniska och våta utrymmen. De är motståndskraftiga mot frekventa högtryckstvättar med aggressiva rengöringsmedel. Tack vare sitt breda temperaturområde och sin okänslighet för snabba temperaturförändringar är kabelpropparna särskilt lämpade för användning inom livsmedels- och dryckesindustrin.

Starthållarkablar
Starthållarkablar har en plugg och ett uttag. De används för anslutning av sensorer till splitterboxar och moduler.

De säkerställer en tillförlitlig och permanent tätning av sensor- och splitteranslutningarna även när de monteras utan verktyg. Det integrerade ändstoppet skyddar O-ringen mot förstörelse som orsakas av en för hårt åtdragen kopplingsmutter. Även i tuffa industrimiljöer skyddas kopplingarna mot oavsiktlig lossning genom ett särskilt vibrationsskydd. Vissa typer är utrustade med väl synliga lysdioder för indikering av drifts- och kopplingsstatus.

Med sin mutter av högkvalitativt rostfritt stål och tätningsmaterial av livsmedelskvalitet

är ecolink EVT- och EVF-överföringskablarna kvalificerade för användning i hygieniska och våta områden. Kopplingskablarna är motståndskraftiga mot frekventa högtryckstvättar med aggressiva rengöringsmedel. Tack vare sitt breda temperaturområde och sin okänslighet för snabba temperaturförändringar är de särskilt lämpade för användning inom livsmedels- och dryckesindustrin.

Produktförfrågan  

Fler produkter i avsnittet Förbindelseelement

Förbindelseelement (IO-Link)

Säkerhetsmodul för IO-Link
8 säkra OSSD-ingångar
4 kraftfulla utgångar med separat 24 V-försörjning
PROFIsafe-telegram tunnlat via IO-Link
Säkerhet enligt SIL 3 och PLe
IO-...