Katalog

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Tillbaka till listan

Säkerhetssystem för rullar från Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Produktförfrågan  

Dolezychs rullsäkringssystem har utvecklats speciellt för att säkra runda laster som rullar, rör och axlar. Dessa kan fästas snabbt och enkelt med rullsäkringssystemet för transport på vägen med liten ansträngning.

Systemet består av en perforerad skena och två fästkilar. Kilar består av en bäryta och en stödyta. Denna monteringsmetod gör det lätt och enkelt att sätta upp och byta ut kilarna, som kan placeras var som helst i den perforerade skenan. Detta gör det möjligt att transportera laster med olika diametrar. Kilar är också utrustade med en extra säkerhetsanordning som förhindrar att de kommer ut ur den perforerade skenan under transport. Rullsäkringssystemet kan användas på längden och på tvären på lastområdet. I enlighet med transportenhetens tekniska specifikationer är systemet inte bundet till någon särskild plats på lastområdet.

Vid utvecklingen lades stor vikt vid snabb användning och enkel hantering med hänsyn till de bestämmelser för lastsäkring som krävs enligt VDI 2700 ff för transporter av t.ex. hårt lindade pappersrullar, spolar, kabeltrummor etc. Systemet är tillverkat av högkvalitativt material och kan användas för olika typer av laster. Tack vare det högkvalitativa materialet kan den användas för många olika typer av belastningar.

Ytterligare säkring med lämpliga surrningsband, med hjälp av kraftlåsande eller formlåsande lastsäkring eller genom att kombinera dessa två metoder ger en mycket god lastsäkring.

Dina fördelar:
  • säkrar kabeltrummor med upp till 20 000 kg (användning av 2 skenor)
  • snabb montering och demontering tack vare låg egenvikt
  • godkänd av TÜV Nord

Produktförfrågan  

Fler produkter i avsnittet Lastsäkringsutrustning

Surrningsnät

Skräddarsydd säkerhet för alla typer av fordon

DoKEP-nät för lastsäkring är praktiska hjälpmedel för perfekt lastsäkring i kombivagnar, skåpbilar, släpvagnar eller lastbilar. Med DoKEP säkr...

Lastklämmor med spärr

Höjdpunkten: En ny konstruktionsprincip

Hemligheten bakom det hittills unika förhållandet mellan klämsträcka och total längd ligger i utformningen av DoRas ratchetlastklämma. Istället för t...