Katalog

FLUX-GERÄTE GmbH

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Tillbaka till listan

Påfyllningssystem med vägningsteknik (FLUX-FILL WT) från FLUX-GERÄTE GmbH

Produktförfrågan  

Med det halvautomatiska FLUX-FILL WT-fyllningssystemet kan vätskor med låg viskositet till viskösitet samt skummande vätskor fyllas snabbt, effektivt och säkert. Systemet arbetar med kalibrerad vägningsteknik och möjliggör därmed fyllning i enlighet med den tyska Prepackförordningen (FertigPackV).

Det integrerade systemet för hantering av fyllningsprogram gör det enkelt att fylla vätskor i en mängd olika behållare med hjälp av olika, automatiskt utförda fyllningsmetoder, t.ex. över-sponghål, under-sponghål och under-sponghål. Fyllning via grov- och finmätning säkerställer efterlevnad av minimimängder och minimerar oavsiktlig överfyllning. Detta gör systemet särskilt lämpligt för fyllning av små och medelstora behållarpartier, med och utan byte av behållare - för internt bruk såväl som för försäljning.

I kombination med andra produkter från FLUX-sortimentet av pumpar och tillbehör kan även matarsidan utformas optimalt för applikationen. På så sätt kan en kompakt, halvautomatisk fyllningslinje konfigureras från fyllningssystemet och matningskomponenterna.

Produktförfrågan