Katalog

Arno Arnold GmbH

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Tillbaka till listan

Ledat förkläde (Topclose) från Arno Arnold GmbH

Produktförfrågan  

Toplclose väger 50 % mindre än vanliga förkläden. Styrskenan har också en lättviktskonstruktion, vilket innebär att systemkomponenterna kan arbeta i högre hastigheter utan att behöva omkonfigureras. Topclose har ett estetiskt utseende med slät, sluten ytfinish i rostfritt stål och speciellt utformade profiler i rostfritt stål.

Eftersom spåntorkfunktionen är integrerad i Topclose är transporten mindre känslig för smuts och skräp. Topclose är anpassningsbar och kan lätt lindas runt mindre diametrar. Den stängda bakväggen är helt förseglad. Användningsförhållanden och kundens krav avgör vilka material som används för att bygga denna produkt. På grund av sina många fördelar och den enkla, snabba monteringen är Topclose det idealiska täcksystemet för bearbetningscentra för metall, plast eller trä.

Produktförfrågan  

Fler produkter i avsnittet Täckrännor

Sektionsskärmar (Apron)

Länkförklädena "Apron" har många gånger visat sig vara utrymmesbesparande och extremt robusta skyddskåpor inom maskinteknik. Tack vare det låga installationsdjupet och möjligheten till avböjning är...