Katalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Tillbaka till listan

Lagerlösa pulsgivare från Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Produktförfrågan  

Tillförlitlig hastighetsmätning med magnetisk givarlösning.

Lagerlösa encoder är det perfekta alternativet till lagermonterade encoder tack vare sin kompakta konstruktion och enkla monteringsmöjligheter på nästan alla axeldiametrar. Lagerlösa kodare från Kübler används redan idag inom driv- och hissteknik, för asynkronmotorer eller motorer med extern rotor, eller i generatorer, stora motorer och vindkraftverk. Vår smarta teknik är tillgänglig för högsta signalkvalitet. Digital signalbehandling i realtid kompenserar för eventuella signalfel och optimerar drivningsstyrningen. Konstruera dina anläggningar, maskiner eller motorer med Kübler!

Inkrementella lagerlösa givare

Idealisk för noggrann hastighetsmätning med en upplösning på upp till 16 000 pulser per varv och tillgänglig i HTL- eller TTL-versioner. Enkel och snabb installation tack vare olika axelmonteringsalternativ som trycksäte, navskruv eller skruvfläns. Stor monteringstolerans mellan magnetring och givarhuvud.

Absoluta lagerlösa kodare

Idealisk för exakt positions- eller vinkelmätning med en upplösning på upp till 16 000 mätsteg per varv och finns i SSI- eller CANopen-versioner. Ytterligare inkrementella signaler för mycket dynamiska drivenheter. På grund av den absoluta mätprincipen är givarhuvudets utformning anpassad till den magnetiska ringens radie. Standard axeldiameter på 30 mm. Är denna diameter otillräcklig för din tillämpning? Inga problem. Vänligen kontakta oss.
För större kvantiteter kan vi genomföra din skräddarsydda lagerlösa givarlösning.

Produktförfrågan  

Fler produkter i avsnittet Roterande sensorer

Roterande sensorer

Roterande givare används överallt där längder, positioner, hastigheter och vinklar måste mätas. De omvandlar mekaniska rörelser till elektriska signaler. Det finns skillnader i driftsprinciperna för r...