Katalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Tillbaka till listan

Kemisk-fysikaliska anläggningar från LK Metallwaren GmbH

Produktförfrågan  

Från kompakt till komplett system

För det allmänna skyddet mot förorening av vattendrag föreskriver lagen om vattenresurser (WHG) att mängden föroreningar i avloppsvatten måste vara så låga som möjligt enligt den aktuella tekniska utvecklingen. Därför måste avloppsvatten som genereras av kommersiella och industriella rengöringsprocesser så långt som möjligt förrenas från föroreningar: Smuts, färgrester, oljor eller tungmetaller måste förrenas - oavsett om de förekommer som partiklar, i emulsioner eller i löst form.
För att möjliggöra ren vattenkvalitet i enlighet med lagkrav eller särskilda kundkrav erbjuder vi hela spektrumet av tjänster inom avloppsvattenrening inom kemisk-fysikaliska (CP) anläggningar: från robusta, platsbesparande kompaktanläggningar till kompletta anläggningar för standard- eller komplexa krav.
Oavsett vilka processer som används (flotation, flockning eller kemisk behandling) utgör det modulära anläggningskonceptet grunden för en individuellt anpassad, kundspecifik design.

En annan viktig fördel med CP-system: Våra system kan drivas oberoende av den befintliga anläggningsstrukturen och är redo för omedelbar användning efter färdigställandet.

Produktförfrågan