Katalog

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

Tillbaka till listan

Nano-guldpulver (7440-57-5) från HME - Technologies GmbH

Produktförfrågan  

Specifikationer:

  • APS(nm): 15
  • Renhet (%): >99
  • Förslag till tillämpning Dosering (ppm): Spädning i vattenbaserade lösningsmedel 1-5 ppm koncentration
  • Färg: mulberry

Funktioner: Färg: mulberry:

Guldnanopartikellösning framställs genom att 15nm eller ännu mindre guldnanopartiklar dispergeras i vattenlösning. Beredningen kommer att sluta med en enhetlig neutral lösning med stabil färg. Guldnanopartikellösningen ser ut att vara svagt röd och inte gyllenbrun. Guldnanopartikellösningen ser ut att vara azurblå när den kondenseras genom tillsats av andra ämnen. Lösningen är ätbar för människor och helt säker för hudkontakt. Liksom silvernanopartiklar är au-nanopartiklar resistenta mot antibiotika.

Användningsområden:

När Au-nanopartiklar tillsätts i kosmetiska produkter spelar de en roll som vitare, anti-aging och mjukgörare; eller som organismer för färgämnen i livsmedel; genetisk identifiering; miljöreningsprodukter för raffinering; används i livsmedel, kosmetika som konserveringsmedel; tillämpas vid produktion av antibakteriella, antimikrobiella, antiinflammatoriska läkemedel och medicinsk utrustning, hälsovårdsprodukter, skönhetsvårdutrustning. Levande dagligvaror, t.ex. livsmedel, drycker, nanoguldtvål, tandborstar, alla slags skönhetsmasker osv.

Förvaringsförhållanden:

Förvaring: Nanopulverets vattendispersion bör förhindras från solljus.
Produkten är avsedd för forskning och utveckling och användaren måste vara en professionell person (Denna person måste veta hur produkten ska användas.)
Nanopartikeldispersioner är suspensioner av nanopartiklar i vatten. Dessa dispersioner kan användas som de är eller spädas ut med lämpliga (kompatibla) lösningsmedel. Nanopartiklar i dispersioner kan ibland sätta sig vid lagring, och i så fall kan de blandas (skakas upp) före användning.

Produktförfrågan