Katalog

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

Tillbaka till listan

Nanojärnoxidpulver (HE-O-011, 1309-37-1) från HME - Technologies GmbH

Produktförfrågan  

Specifikationer:

  • APS(nm): 50*200
  • Renhet (%): >99,99
  • Specifik yta (m2/g): 145-245
  • Volymdensitet (g/cm3): 1.4-3.8
  • Densitet (g/cm3): 4.2
  • Kristallform: plattformig
  • Färg: röd

Anmärkning: Enligt användarens krav på nanopartiklar kan vi tillhandahålla produkter i olika storlekar.

Produktprestanda:

Nano struktur av a-Fe2O3 i gassensor, katalys, magnetisk inspelning och biomedicinska områden har breda tillämpningsmöjligheter. På grund av a-Fe2O3 nanometers materialegenskaper och strukturform är därför direkt relaterat till hur man kan få den morfologiska strukturen hos a-Fe2O3-produkten kontrollerbar, vilket alltid är i fokus för människor. För närvarande har många forskare till span80, PVP, DMF, CTAB, (NH4)2S2O8, NaH2PO4 , NaClO3 såsom natriumolsyra och morfologi, med hjälp av hydrotermisk har fått en rad spindlar, såsom sfär, kub, bar, bälte och linjära a-Fe2O3-nanomaterial, På grund av ovanstående metod för produktstruktur, och som tät som svar på att introducera systemet med olika organiska ytaktiva medel, vilket kommer att ge slutprodukttillämpningar och tvättning olägenhet. Nyligen antar vårt företag en speciell kontrollmetod för storskaliga kontrollerbara, såsom porösa flingor a-Fe2O3 nanomaterial, på grund av dess stora specifika yta aktivitet centrum, som katalysator, ger de nödvändiga förutsättningarna för den höga selektivitet och katalysatorer hög reaktivitet. När a-Fe2O3 nådde efter nanometer, som en fast drivmedelsförbränningskatalysator från den allmänna drivmedelsförbränningshastigheten och förbättra förbränningshastigheten, detta 1~10 gånger för att tillverka höga raketer och missiler.

Användning:

Det kan användas i stor utsträckning för pigmentering av byggnadsmarmor och färgrik cement. Dess pigment för akvarell, färgfärg, färg och gummi, plastfärg, kan också användas för magnetisk materialindustri.

Förvaringsförhållanden:

Denna produkt bör förvaras i torr, sval och tätning av miljön, kan inte exponeras för luft, dessutom bör undvika tungt tryck, enligt vanlig varutransport

Produktförfrågan